Sari la conținut

Anvelope noi si second hand CraiovaAnvelope noi si second hand Craiova, oferite de Casa Anvelopelor, un depozit de anvelope si jante din Craiova, cu o gama foarte variata de produse noi si second hand. Indiferent de tipul de anvelope sau jante dorite, oferim posesorilor de autoturisme o experienta completa a cumpararii de anvelope si jante second hand pentru toate masinile care sunt prezente pe drumurile din Romania.

Echipa Casa Anvelopelor isi propune sa ofere produse la preturi competitive, care respecta standardele de calitate impuse de Uniunea Europeana si se concentreaza exclusiv pe comertul cu anvelope si jante second-hand pentru masini.

Anvelope noi si second hand Craiova

Disponibilitatea noastra cuprinde peste 8000 de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, terenuri 4×4, autoutilitare, microbuze si utilaje agricole si industriale. In plus, detinem o colectie impresionanta de jante de aliaj si jante de tabla, intr-o gama larga de modele si dimensiuni.


Servicii Casa Anvelopelor

Casa Anvelopelor ofera servicii precum:
– echilibrarea si geometria rotilor;
– reglarea sistemelor de directie;
– reparatii si revizii ale sistemelor de franare;
– revizii de intretinere – filtre, schimburi de ulei, inlocuire placute de frana, schimb de freon si intretinere a sistemului de suspensie;

O vizita frecventa la un service auto poate parea a fi o strategie de economisire buna, mai ales ca problemele minore pot duce la defectiuni mai grave si mai costisitoare. De aceea, este esential sa vizitati un service autorizat pentru a verifica starea masinii si pentru an efectua operatiunile de rutina. Defectiunile tehnice minore, daca nu sunt remediate la timp, pot duce la reparatii auto semnificative si costisitoare.

Detalii de Contact

 


Adresa
Str. Victor Gomoiu nr. 28, Craiova, Dolj
Telefon 0765 044 434
contact@casa-anvelopelor.ro

Program de lucru
Luni – Vineri: 9:00 – 18:00;
Sambata – Duminica: 9:00 – 16:00;

Indiferent daca doriti sa faceti o revizie completa sau doar unele operatiuni, ne puteti vizita la adresa afisata, sau printr-o pentru programare, care se poate realiza cu ajutorul butonului afisat.


Programare

Anvelope noi si second hand Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact