Sari la conținut

Aparat Geometrie roti 3D in CraiovaAparat geometrie roti 3D in Craiova, o tehnologie moderna utilizata in cadrul unitatii service auto S.C. Taviandra si dedicata tuturor celor care doresc o astfel de operatiune. Service nostru este autorizat R.A.R. si detine un stand de ultima generatie pentru reglare geometrie Aparat Geometrie roti 3D in Craiova.

Trebuie cunoscut ca geometria sau reglajul unghiului de fuga reprezinta o operatiune foarte importanta in exploatarea cat mai corecta a unei masini. Geometria rotilor este unul dintre elemente prioritare care determina, si totodata asigura, o functionare corecta a masinii la un randament total.

Este un aspect care ajuta la optimizarea comportamentului pe drum si uniformizarea uzurii la anvelope. In situatia in care o operatiune nu este efectuata corespunzator, poate interveni fenomenul de uzura prematura sau neuniforma a anvelopelor. Totodata, exista posibilitatea de modificare a directiei masinii, determinand ca o rulare sa nu mai fie liniara.


Aparat Geometrie roti 3D in Craiova

Service-ul nostru are posibilitatea de efectuare de servicii de geometrie roti, reglaj punte fata, depistare jocuri de directie.
Cand se recomanda reglarea unghiurilor de directie ale unei masini?

– dupa inlocuirea unor piese auto care apartin sistemului de direcţie, cum ar fi bucsi, capete de bara, pivoti, etc.;
– schimbarea acelor piese care fac parte din sistem suspensie, arcuri, amortizoare;
– in momentul cand se inlocuiesc anvelopele;
– la fiecare schimb sezonier de anvelope sau la fiecare 10.000 de km;

– masina deviază de la linia dreapta de rulare, avand tendinta de a trage, in timpul mersului, in stanga sau in dreapta;
– cand s-a lovit o bordura/groapa, sau a avut loc o lovitura puternica asupra rotilor;
– cand se observa o uzura neuniforma a anvelopelor;
– atunci cand ai incarcat masina cu o greutate mare pe o perioada lunga de timp;

Poate nu se cunoaste, dar exista si unele efecte ale unei geometrii necorespunzatoare a rotilor.
– deplasarea la volan implica un efort sustinut si o atentie sporita din partea conducatorului auto;
– uzura prematura a componentelor care sunt incluse in cadrul unui sistem de directie;
– uzura prematura a anvelopelor;
– o crestere a consumului de carburant;


La noi gasești solutia, deoarece un stand de geometrie roti 3D, performant si cu aparatura de ultima generatie, este cel care sigur va face ca unghiul de fuga si convergenta sa fie corecte. Geometrie roti 3D este realizata de personal calificat, cu o bogata experienta in domeniu. Intreg serviciul se realizeaza rapid si precis, pentru rotile dedicate autoturisme si autoutilitare de mici dimensiuni, la tarife excelente.

De retinut!
Nu este nevoie de programare, deoarece intotdeauna ne facem timp pentru a rezolva clientii care apeleaza la serviciile noastre!
Adresa din Craiova, este str. Nicolae Romanescu nr. 65.
Toti cei care sunt interesati de acest serviciu, pot apela unul din numerele de telefon 0767 949 413 si/sau 0740 292 919
Aparat Geometrie roti 3D in Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact