Sari la conținut

Aranjamente florale de inchiriat in BucurestiAranjamente florale de inchiriat in Bucuresti, pentru toti cei care isi doresc aranjamente florale deosebite, pentru nunta, botez sau orice alt tip de eveniment, la cel mai mic pret de inchiriere. Un moment unic ce va ramane in amintire ta si a celor dragi toata viata, fapt pentru care oferim o varietate de aranjamente florale din flori de hartie si materiale textile de cea mai buna calitate.

Desi florile pe care le folosim pentru aranjamentele florale sunt foarte greu de deosebit in comparatie cu florile naturale, le puteti inchiria pentru a economisi pana la 90% din valoarea aranjamentului facut din flori naturale.

Aranjamente florale de inchiriat in Bucuresti

Exista cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti flori din material textil si hartie, in loc de flori naturale, prin aranjamente florare deosebite, iar acestea constau in:


– Dimensiunile aranjamentelor sunt foarte mari semne de un eveniment unic in viata;
– Calitatea florilor artificiale este atat de buna incat nu se pot diferentia de cele naturale nici la atingere nici la aspect, mai ales ca nu sunt din plastic!
– Indiferent de anotimp, le poti inchiria la acelasi pret fara a face eforturi financiare pentru a avea florile pe care le doresti;
– Nu se ofilesc pana la sosirea invitatiilor si se pastreaza in stare perfecta pana la sfarsitul evenimentului;
– Echipa noastra se ocupa de transport si montajul acestora la salon fara nici o taxa suplimentara;

Pentru a descoperii intreaga noastra oferta de servicii, sau galeria de imagini prezenta, dar si pentru a intra in legatura cu noi, click pe Anastasia Events Organizator de evenimente
Aranjamente florale de inchiriat in Bucuresti

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact