Sari la conținut


Parc dedicat vanzari auto in Craiova

Parc dedicat vanzari auto in Craiova, situat pe centura nord a orasului, se prezinta cu zeci de modele de masini second hand de productie germana si cu kilometri reali. Dar de ce acest parc dedicat vanzari auto din Craiova si nu un altul? Raspunsul este ca noi suntem cei care am incercat mai mereu sa gasim rezolvarea oricarei solutii!

Parc dedicat vanzari auto in Craiova

Avand in vedere cat de importanta este cunoasterea achizitionarii unui autovehicul second hand, reprezentantii din parcul auto verifica in detaliu oricare vehicul. Parcul nostru are o experienta de peste 14 ani in comercializarea de autoturisme second hand import Germania, locatia fiind amplasata pe centura de nord a orasului.


Se poate asigura inmatricularea la cerere, contra cost, sau obtinerea de numere provizorii in cel mai scurt timp! Toate acestea pentru a se asigura de calitatea produselor vandute si pentru a oferi o imagine reala a ceea ce se doreste a fi achizitionat.

Pentru toti cei care doresc sa afle cat mai multe informatii, sau orice alt detaliu despre masini second hand, exista numerele de telefon
0761 851 170
0784 053 762
0768 224 719

Va multumim si va asteptam cu drag!

De final

Ai cumva de vanzare un produs care face parte din categoria auto si moto?
Posteaza un anunt care sa fie prezentat gratuit in site.


Adauga Anunt

Retine!
Oricare anunt, prezent in site-ul PlusAnunt, este promovat manual in retele de socializare.

Parc Dedicat Vanzari Auto In Craiova
Ramai conectat cu acest blog de articole, devino un urmaritor al paginii din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna cunoaștere si informare.

Home
Articole
Adauga
Promovare
Timp Liber