Persoane moarte in cel mai groaznic mod

Exista numeroase persoane din istorie care au sfarsit in moduri tragice si ingrozitoare. Fie ca au fost victime ale razboaielor, asasinatelor sau torturii, acesti oameni au suferit in moduri inimaginabile. Este important sa ne amintim de sacrificiile lor si sa invatam din greselile trecutului pentru a ne asigura ca astfel de atrocitati nu se vor repeta in viitor.

Truls Hellevik

Byford Dolphin este o platforma de foraj semi-submersibila care este renumita pentru multe accidente grave. In 1983, patru scafandri se aflau in camera de decompresie cand aceasta s-a decomprimat exploziv de la o presiune de noua atmosfere la doar una.

Organele, coloana vertebrala si membrele lui Truls Hellevik au fost scoase din corpul lui intr-o fractiune de secunda. In acelasi timp, ramasitele sale au fost impinse prin deschiderea ingusta a usii camerei, rezultand fragmente din trupul sau gasite pe toata platforma. O moarte rapida, desi infioratoare.

Sean Doyle – A cazut intr-o groapa cu apa clocotita

In timpul sarbatorilor din 2002, Sean Doyle a cazut intr-o canalizare din New York City. S-a scufundat in galoane de apa fierbinte, cu temperaturi de peste 300 ° F. Salvatorii nu au putut sa-i recupereze trupul din cauza caldurii si au fost nevoiti sa-i asculte tipetele in timp ce ardea incet de viu. Medicii legisti spun ca i-a crescut tensiunea arteriala, provocandu-i un atac de cord. Cand interiorul sau a inceput sa fiarba, s-a format o spuma fierbinte, care i-a ars gatul si l-a sufocat incet.


John Jones – Blocat cu capul in jos intr-o pestera

John Jones a fost un explorator de pesteri care a intrat in Pestera Nutty Putty din Utah impreuna cu alti unsprezece. Jones a deviat curand de la traseul dat si s-a tarat printr-o deschidere de cel mult 41 cm. S-a blocat, cu capul in jos. Presiunea asupra trunchiului ii facea din ce in ce mai dificil pentru Jones sa respire.

A fost organizata o operatiune de salvare si serviciile de urgenta au lucrat timp de 28 de ore in speranta de a-l elibera. Din pacate, Jones a murit – cel mai probabil din cauza efectelor agatarii cu capul in jos. Salvatorii nu au putut sa-i recupereze cadavrul, care ramane in pestera pana in prezent.

David Allen Kirwan – Oparit intr-un izvor fierbinte pentru a-si salva cainele

David Allen Kirwan a calatorit cu un prieten si cainele lui prin spatiul din Fantana din Yellowstone. Cand cainele a sarit din camion si s-a aruncat intr-un izvor cu temperaturi de peste 200 de grade, Kirwan s-a aruncat in ajutor, chiar daca trecatorii au incercat sa-l opreasca. Dupa ce a iesit din apa, el a bolborosit „a fost o prostie, cat de rau este?”. Cand a incercat sa-si scoata pantoful, pielea a iesit si ea. El nici ochii nu-i mai putea deschide, pentru ca suferise arsuri de gradul trei pe 100% din corp. A murit la spital a doua zi.

David Douglas

David Douglas, un botanist scotian si explorator, a facut calatorii regulate in America pentru expeditii de plante. A fost unul dintre primii alpinisti din America. Din pacate, si-a intalnit moartea cand a urcat pe Mauna Kea in Hawaii. A cazut (sau a fost posibil impins) intr-o capcana – o gaura uriasa plina cu varfuri ascutite. Un taur a cazut apoi deasupra lui, strivindu-l.

Hiroshi Ouchi – Cobai pentru stiinta

In 1999, muncitorul japonez Hiroshi Ouchi a primit o doza fatala de radiatii. A fost expus la atat de multe radiatii incat pana si cromozomii (o structura celulara ce poate fi observata in cursul diviziunilor celulare in etapa numita metafaza) i-au fost distrusi. Cu toate acestea, moartea lui nu a fost rapida si nedureroasa. Medicii l-au tinut in viata pentru a observa efectele radiatiilor asupra sanatatii unei persoane. Pielea si muschii lui au inceput incet sa se rupa, iar interiorul sau a inceput sa se topeasca. Dupa 10 zile a implorat moartea, tipand „Nu mai suport, nu sunt cobai”. Suferinta lui a durat 3 luni.

William Wallace

William Wallace a fost un lider in timpul Razboaielor Scotiene de Independenta. A fost capturat si dus la Londra. Gasit vinovat de tradare, Wallace a fost dezbracat si tarat pe strazile din Westminster. Apoi, slabit si cat mai era inca in viata, a fost spanzurat. A fost castrat – organele lui disecate i-au ars in timp ce privea – inainte de a fi decapitat si impartit in patru parti. Capul lui Wallace a fost inmuiat in gudron si asezat deasupra unui stalp de pe London Bridge.

Balthasar Gérard

Asasinul liderului olandez al independentei William I de Orange, Balthasar Gérard, a fost capturat dupa ce a incercat sa evadeze si condamnat la tortura brutala. A fost tras in teapa si biciuit, inainte ca la fiecare dintre degetele de la picioare sa-i fie atasata o greutate de 150 kg. I s-au dat apoi pantofi care erau mult prea mici si asezati in fata unui foc. Focul a incalzit pantofii, facandu-i sa se micsoreze si sa-i zdrobeasca picioarele. Intretimp, i se turna peste corp grasime de slanina fierbinte. Unghiile de la picioare si de la maini i-au fost smulse, inainte de a fi executat in cele din urma cateva zile mai tarziu.

Marcus Porcius Cato Uticensis

Politician si om de stat in Republica Romana, Marcus Porcius Cato Uticensis, cunoscut ca si Cato cel Tanar, i-a fost un oponent ferm lui Iulius Cezar. Nedorind sa traiasca intr-o lume condusa de Cezar, a incercat sa se sinucida, taindu-si stomacul cu sabia. Din nefericire pentru Cato, el nu a reusit, iar strigatele lui de durere au alertat servitorii. Au chemat un medic, care l-a cusut. Totusi, inca hotarat sa moara, Cato si-a rupt copcile si i-a scos intestinele, murind la scurt timp dupa aceea. Caesar va spune mai tarziu despre moartea sa: „Cato, te invidiez moartea ta, asa cum m-ai fi invidiat pe mine pentru salvarea vietii tale”.

Gheorghe Doja

Gheorghe Doja a fost un mercenar caruia i sa ordonat sa organizeze si sa conduca o cruciada impotriva otomanilor cu o armata formata in mare parte din tarani. Cu toate acestea, nemultumirea voluntarilor fata de nobilime a crescut rapid, transformand miscarea intr-o rascoala violenta de razbunare, condusa de Gheorghe Doja.

Rascoala a fost zdrobita, iar Doja si sustinatorii sai au fost capturati. A fost condamnat la o pedeapsa infioratoare: a trebuit sa stea pe un tron ​​de fier incins, sa poarte o coroana arzatoare si sa tina un sceptru incins, totul in batjocura la ambitiile sale regale. In timp ce era inca in viata, i-a fost rupta pielea si a fost hranita adeptilor sai infometati. Dupa moartea sa, trupul sau a fost taiat in patru parti.
Persoane Moarte In Cel Mai Groaznic Mod

De final

Ramai conectat cu acest blog de articole, prin a deveni un urmaritor al paginii din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna cunoastere si informare.