Sari la conținut


Promovare prin publicare de advertorial

Promovare prin publicare de advertorial este o strategie de marketing eficienta care imbina publicitatea cu continutul editorial pentru a promova un produs, serviciu sau brand intr-un mod mai subtil si credibil.

Publica articole in acest blog, pentru a obtine beneficii de optimizare off-page si backlink dofollow de calitate. Majoritatea advertorialor sunt create pentru a obtine backlinks si a distribui continut de calitate, care, prin intermediul postarii publicate, creeaza valoare pentru un site. Astfel, un cititor poate sa inteleaga beneficiul creat, mai ales ca un advertorial trebuie sa transmita un mesaj clar.

Promovare prin publicare de advertorial

Indiferent de subiect, incearca sa faci in asa fel incat sa existe un continut bogat in articol. Multe dintre articole obtin vizualizari si sunt extrem de bine indexate in motoarele de cautare, chiar si dupa perioada lungi de timp de cand sunt scrise. Totul consta in cuvintele cheie folosite cu masura, in asa fel incat descrierea din articol sa para scrisa pentru oameni, nu pentru pentru boti.


Definirea obiectivelor
Stabileste ce doresti sa obtii prin advertoriale, fie cresterea vanzarilor, consolidarea imaginii de brand, sau informarea publicului despre un produs nou, dar totodata identifica clar segmentul de piata caruia i te adresezi.

Selecteaza locatie articol
Alege un site care este citit de public si asigura-te ca platforma are o buna reputatie pentru activitatea sau serviciul tau.

Crearea continutului
Concentreaza-te pe a oferi informatii utile si relevante, nu doar pe a promova. Cititorii ar trebui sa gaseasca valoare in articolul postat in acest blog PlusAnunt. Creaza un stil care sa se potriveasca atat cu brandul tau. Include un indemn clar la actiune, fie ca este vorba de vizitarea unui site, abonarea la un newsletter sau cumpararea unui produs.

Transparenta
Indica clar ca este un continut de calitate, pentru a respecta normele legale si pentru a mentine increderea cititorilor. Include linkul catre site-ul detinut, pentru a colecta feedback de la cititori si ajusteaza strategia in functie de reactiile primite.


Optimizare continut
Invata din rezultatele obtinute pentru a optimiza viitoarele articole tip advertoriale, iar daca este posibil, colaboreaza cu copywriteri care au experienta pentru a crea continut de calitate.

Imagine
Blog AnuntPlus iti permite sa incluzi o imagine care sa atraga atentia si sa sustina tema articolului, mai ales ca publicarea unui articol cu imagine poate fi o metoda eficienta de a atrage atentia si de a castiga increderea publicului tinta, atat timp cat este realizata cu atentie la detalii si respect pentru cititor.

De final

Ca si recomandare, inainte de a accesa butonul Trimite din formular, verifica textul, descopera greselile de ortografie si pune-te in pielea cititorului, pentru a realiza o impresie. Intr-un final, nu ramane decat sa accesezi Adauga Articol si sa-ti faci promovarea de care este posibil sa ai nevoie pentru a fi descoperit cat mai mult in mediul online!
Promovare Prin Publicare De Advertorial
Ramai conectat cu acest blog de articole, devino un urmaritor al paginii din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna cunoaștere si informare.

Home
Articole
Adauga
Promovare
Timp Liber