Sari la conținut

Cazare Pensiunea Casa Grysly RâncaCazare Pensiunea Casa Grysly Rânca, pozitionata aproape de centrul statiunii, ofera conditii excelente de cazare, iar distanta catre partia de schi (aproximativ 250 de metri) care se afla situata vis a vis, este usor de parcurs, in doar cinci minute de mers pe jos. In plus, pozitionarea pensiunii ofera o priveliste minunata, prin prezenta padurii din fata.

Pensiunea  pune la dipozitie 8 camere cu bai proprii, plus un apartament, cu un total de 24 de locuri de cazare. Apartamentul are deasemenea baie proprie si televizor, iar in situatia ca se cere, se mai pot adauga paturi pliante. Fiecare camera detine un televizor LCD si o baie cu cabina de dus.

Turistii pot descoperi si un televizor cu diagonala 105 cm, impreuna cu DVD-ul aferent, la parterul pensiunii, in sala de mese. Exista si un spatiu de relaxare cu balcon, situat la etajul doi, unde se afla de asemenea un televizor, o masuta pentru servit cafea si bineinteles scaune.


Cazare Pensiunea Casa Grysly Rânca

Pensiunea ofera turistilor care o viziteaza, acces la bucatarie, care este complet utilata pentru a gati rapid un fel de mancare, iar pe terasa se afla intotdeauna un grill complet acoperit, pus la dispozitie permanent, indiferent de vremea de afara sau de ora la care se doreste sa se prepare o masa copioasa. Deoarece clientii nostri pot realiza preparate rapide si pot incalzi produsele aduse de acasa, au si optiunea ca preparatele sa fie depozitate in frigiderul unitatii.

Exista o centrala proprie care asigura incalzirea, fiecare camera avand calorifere pentru a oferi cel mai bun confort clientilor nostri. In plus, exista calorifere si in sala de mese de la parterul pensiunii, in locul de relazare de la etajul doi si in fiecare dintre cele douasprezece bai ale pensiunii.

Sejur pe perioada de vara


Camera matrimoniala cu baie (max. 2 adulti)

2 adulti – 130 lei pt. 1 noapte de cazare


Camera twin cu baie (max. 2 adulti)

2 adulti – 130 lei pt. 1 noapte de cazare


Camera tripla cu baie (max. 3 adulti)

3 adulti – 180 lei pt. 1 noapte de cazare


Apartament 2 camere cu baie (max. 4 adulti)

4 adulti – 250 lei pt. 1 noapte de cazare


Loc camping cu baie (max. 1 adult)

1 adult – 100 lei pt. 1 noapte de cazareÎnchiriere întreaga unitate

25 adulti – 1400 lei pt. 1 noapte de cazare

Facilitati Pensiunea Casa Grysly

– tv in living;
– frigider in incinta;
– sala de mese;
– conexiune internet;
– restaurant;
– terasa;
– living;
– sala de recreere dotata cu televizor;
– televizor in restaurant;


Se accepta copii de toate varstele, iar tarifele afisate includ doar cazare.
Metode de plata acceptate sunt atat numerar, cat si prin carduri de vacanta!

De final

Suntem gazde amabile si dornice de oaspeti, motiv pentru care suntem disponibile 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, pentru a indeplini dorintele clientilor. De acea, rugamintea este de a fi informati la telefon, pentru rezervarii, daca exista vreo cerere speciala sau vreo dorinta care nu a fost mentionata in prezentare, astfel incat sa avem timp sa ne pregatim si sa ne asiguram ca sejurul dvs. este cat mai confortabil posibil!
Va asteptam cu nerabdare la un aer curat si cu produse naturale in mijlocul naturii!

Pentru a intra in contact cu proprietarul, fara rezervari cu comision, exista numerele de telefon 0765 043 975 si/sau 0722 492 539
Email gryzly.turism@yahoo.com
Cazare Pensiunea Casa Grysly RâncaPadure Pensiunea Casa Grysly Râncacamera 2 paturicamera cazare Pensiunea Casa Grysly RâncaPensiunea Casa Grysly Rânca camera cazare

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact