Sari la conținut

Descifrare coduri de eroare masini VolkswagenDescifrare coduri de eroare masini Volkswagen, realizate in cadrul Service Auto Taviandra, mai ales ca, fara a exagera, o masina de generatie noua este un real computer pe roti, iar acest lucru se aplica, de asemenea, vehiculelor Volkswagen. Sistemul de autodiagnosticare informeaza soferul despre orice defectiune imediat ce apare, iar pe tabloul de bord apar erorile. Sunt destul de multi proprietarii ale masinilor care pot evita probleme mai grave, daca pot decodifica si elimina aceste erori in timp util.

Cu ajutorul unei diagnosticari computerizate, realizata in cadrul atelierului auto Taviandra, pot fi detectate majoritatea defectiunilor masinilor Volkswagen, cele care se refera la sistemele electronice ale masinii. Ce trebuie retinut, este faptul ca o diagnosticare in timp util, poate preveni o posibila defectiune, iar echipamentul de care dispunem pentru diagnosticarea unei masini, consta intr-un tester cu program de ultima generatie, pentru a reusi diagnosticarea oricarei nu doar pentru Volkswagen, dar si oricare din marcile auto de pe piata.

Descifrare coduri de eroare masini Volkswagen

De multe ori, defectiunile in functionarea sistemelor individuale ale masinii apar neobservate de catre sofer. Cu toate acestea, aceste esecuri manifestate pot provoca de multe ori o defectiune mai grava. Principalele semne la care ar trebui sa li se acorde atentie, chiar daca semnalele de defectiune nu se aprind pe tabloul de bord, sunt cele in care:


– consumul de combustibil din motive necunoscute aproape s-a dublat;
– motorul ruleaza cu scaderi vizibile in functionare, atat la cresterea vitezei, cat si la ralanti;
– diverse sigurante, senzori etc., au inceput sa se defecteze frecvent;

Daca apare oricare dintre aceste semne, ar trebui sa fim contactati pentru o diagnosticare, mai ales ca ignorarea unor astfel de situatii, va avea ca rezultat un martor aprins pe tabloul de bord cu un mesaj de defectiune a motorului.

Decodificarea codurilor EPC

Pornirea afisajului EPC de pe tabloul de bord Volkswagen afiseaza o problema a sistemului Electronic Power Control al masinii, fiecare dintre ele corespunde unei defectiuni strict definite. Masinile din grupul auto VAG, care include Audi, Volkswagen, Seat si Skoda, au EPC.

Numarul total de erori afisat intr-un program de diagnosticare, poate aparea de zeci de ori si pot apare prin coduri de baza de eroare pentru senzorii auto Volkswagen, coduri de eroare care indica defectiunea dispozitivelor optice si de iluminat, sau cele care afiseaza coduri de eroare pentru dispozitivele de iluminat si optice. Pe langa toate acestea, isi pot face aparitia si codurile de eroare datorate defectiunilor diferitelor dispozitive si unitati de control.


In multe din situatii, lista erorilor care apar pe afisajele de bord ale masinilor Volkswagen este destul de larga. Intotdeauna, diagnosticarea realizata in cadrul unitatii noastre, elimina toate erorile aparute.

Cat dureaza o diagnoza auto

Conectarea masinii la computerul de diagnosticare dureaza doar un moment, deoarece la majoritatea vehiculelor, accesul la priza OBD este intr-un loc usor accesibil. Doar scanarea sistemului ne va lua aproximativ 10 minute, astfel incat, aceasta procedura sa poate fi efectuata rapid. Durata diagnosticarii poate fi mai mare daca controlerul nu inregistreaza erori, iar mecanicul va trebui sa verifice parametrii masinii in timp ce motorul functioneaza si masina circula.

De final

Autorizatia de service este o garantie a calitatii si profesionalismului de care dam dovada, asa ca, daca esti in cautarea realizarii unei diagnoze auto in Craiova, contacteaza-ne la numerele de telefon afisate.


Program de lucru
Luni – Vineri: 9:00 – 18:00;
Sambata: 9:00 -15:00;
Duminica: INCHIS;

Numere telefon
0767 949 413
0740 292 919

Descifrare coduri de eroare masini Volkswagen

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact