Sari la conținut

Echipamente profesionale spalatorii autoEchipamente profesionale spalatorii auto, prin servicii furnizate de Prowash, care au dovedit in mod continuu ca exista noi niveluri de calitate nedescoperite in ce priveste fiabilitatea echipamentelor, optimizarea generala a performantelor, valoare adaugata eficienta, customizare si empatia fata de client si servicii perfecte in timp disponibil mic.

Ca partener local WashTec, Prowash Technology Distribution C.E.E. vinde si instaleaza toate tipurile de echipamente automatizate produse de WashTec, de la mici echipamente de spalare cu jet sub presiune in regim de autoservire pana la echipamente de spalare de tip tunel de capacitate mare.


Echipamente profesionale spalatorii auto

Desi spalatoriile auto ofera multe servicii esentiale posesorilor de masini, acestea necesita o serie de solutii pentru a ramane deschise si functionale in mod corespunzator. Astfel, afisam serviciile de spalatorie auto pe care le oferim clientilor nostri.

Spalatorie auto self service

Orice persoana care doreste sa-si spele masina intr-un mod profesionist poate folosi echipamentele self-service pe care le oferim. Va putem ajuta sa va finalizati proiectul de spalatorie auto prin utilizarea echipamentelor WashTec pentru curatare la inalta presiune, curatare cu perie cu spuma, clatire cu apa rece, aplicarea cerii pentru stralucire si clatire cu apa demineralizata. Toate acestea sunt foarte usor de inteles si pot fi utilizate de oricine prin manevrarea echipamentelor din jurul caroseriei masinii sau prin apasarea unui buton.

Echipamente spalatorii automatizate

Ideal pentru afacerile tale sunt echipamentele automatizate de spalare a masinilor. Inceputul unei spalatorii self service poate fi personalizat astfel incat sa devina un „card de business” pentru compania dvs. Portalul de spalatorie auto poate accepta masini de dimensiuni mai mari, cum ar fi SUV-urile, camioanele si furgonetele. Pot fi alese echipamente automate cu sau fara perii, iar orice client poate selecta programul preferat folosind terminalul cu ecran tactil.

Atunci cand oferim servicii de spalare a masinilor, preferam sa abordam o gama larga de optiuni, de la consiliere si finantare pana la service si distributie de detergenti si consumabile. Astfel, abordarea noastra holisitica implica nu numai furnizarea de echipamente pentru spalatoriile auto self-service, ci si asistenta directa in deschiderea, finantarea si dezvoltarea afacerii.


Date contact


Telefoane 0212 023 043 / 0757 017 670
Email office@prowash.ro


Adresa

1st District, 54A Aviator Popisteanu Str,
Expo Business Park, Office 325, Bucuresti


Echipamente profesionale spalatorii auto

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact