PlusAnunt.ro este un website de anunturi online in care ficare persoana poate posta gratuit un anunt pentru un produs sau serviciu.

PlusAnunt.ro este o platforma care te ajuta sa vinzi produsul prin diferite unelte si caracteristici ale site-ului, nu este doar un simplu site de anunturi.

PlusAnunt.ro foloseste cookies pentru a salva preferintele tale si pentru a putea oferi anunturi relevante.

Este simplu si nu dureaza mai mult de 30 de secunde, apasa butonul "Posteaza anuntul tau GRATUIT" si vei fi rugat sa adaugi categoria si subcategoria anuntului, apoi in urmatoarea pagina va trebui sa adaugi detaliile necesare anuntului postat.

Dupa postare va trebui sa fie verificat si postat de membrii din echipa PlusAnunt.ro pentru a fi validat, daca esti inregistrat si aveti un cont nu va fi necesara validarea decat primele 3 anunturi, daca nu va inregistrati si postati anunturi ca vizitator va trebuie sa fie validate de fiecare data cand postati.

Ca mod implicit toate anunturile sunt setate pe tipul Gratis dar cand postezi poti alege un tip mai avansat de anunt acestea fiid: Anunt Sponsorizat, Repostare in top si anunt VIP explicate mai jos.

Anunt Sponsorizat: Va aparea in categoria anunturi sponsorizate si va aparea in categoria si subcategoria corespunzatoare inainte anunturilor normale de fiecare data cand un vizitator deschide pagina.

Repostare in top: Anuntul tau va fi repostat automat in topul paginii categoriei respective si in rubrica Anunturi noi in fiecare zi, daca acest tip de anunt este adaugat nu mai puteti folosi repostarea manuale valabila la fiecare 72 de ore.

Anunt VIP: Anuntul tau va fi promovat pe canalele sociale, pe google Ads, pe website, va asigura cea mai mare expunere si vizualizari dintre toate anunturile pe website.

Va rugam sa reportati anuntul cat mai rapid pentru ca echipa noastra sa verifice validitatea anuntului.

Poti posta un numar nelimitat de anunturi dar daca anunturile sunt gratuite la fiecare 7 zile vei fi notificat pe e-mail daca vrei sa il reinnoiesti sau daca ai vandut produsul pentru a putea fi arhivat.

Contacteaza-ne pe mail si vei primi toate raspunsurile necesare.

Nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta ?

Trimite un mesaj

Contacteaza-ne