Sari la conținut

Incarcare cu freon auto in CraiovaIncarcare cu freon auto in Craiova, printr-un serviciu complet destinat instalatiei de climatizare a unei masini, oferit de unitatea de reparatii si intretinere auto Taviandra. Folosim aparatura de ultima generatie, necesitand doar instalarea cuplelor pe capetele de incarcare cu freon al masinii, realizand un proces rapid si de calitate.

Societatea Comerciala Taviandra este un service auto autorizat si localizat in zona Romanesti, B-dul. Nicolae Romanescu 65, si are ca principal obiectiv de activitate intretinere si reparatii de autoturisme multimarca. Garantam calitate in executarea lucrarilor, servicii de top si incredere la preturi competitive. Pe langa incarcare cu freon, asiguram repararea la gama larga de autoturisme si asiguram piese din magazinul propriu, aflat in incinta. Oferim verificare, reparatii si incarcare cu freon si igienizare a sistemelor de climatizare, sau cele de aer conditionat, pentru orice marca de autoturism.

Incarcare cu freon auto in Craiova

– Igienizare habitaclu auto;
– Incarcare agent refrigerant;
– Testare instalatie;
– Ulei compresor;
– Substanta contrast;


Intrucat suntem o firma constienta de faptul ca un client are nevoie de masina in activitatea de zi cu zi, incercam sa rezolvam orice problema auto in cat mai scurt timp, oferind totodata calitate si un pret corect. Nu ramane decat sa fim contactati la numerele de telefon afisate pentru o programare, sau printr-o vizita directa la sediu.

0769 981 484
0767 949 413
0740 292 919Incarcare cu freon auto in Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact