Sari la conținut

Inlocuire rulmenti roti service auto TaviandraInlocuire rulmenti roti service auto Taviandra, acele componente care au rolul de a absorbi fortele care actioneaza asupra osiilor. Datorita sarcinilor mari pe care le suporta, rulmentii rotilor sunt frecvent deteriorati si uneori trebuie inlocuiti. Soferul va putea observa rapid prin zgomotele puternice, daca un rulment de roata uruie sau este spart. In acest caz, rulmentul rotii defect trebuie inlocuit rapid in cadrul unui service auto, asa cum este Societatea Comerciala Taviandra Craiova.

Inlocuire rulmenti roti service auto Taviandra

Daca consideri ca ai probleme cu rulmentii rotilor de la masina si doresti sa ne faci o vizita pentru constatare si inlocuire, afla, mai inainte de toate, cateva aspecte legate de aceste componente auto.

Exista doua tipuri de rulmenti pentru roti, utilizati la majoritatea autoturismelor: rulmenti cu role conice si rulmenti cu bile. Rulmentii cu role conice sunt instalati de obicei pe vehicule mai grele, pentru ca pot transmite forte mari. Ambele tipuri de rulmenti de roata au un inel interior si un inel exterior, precum si diferite corpuri de rulare care absorb forte axiale (actionand perpendicular pe axa longitudinala) si radiale. Astfel, rulmentii rotilor usureaza intregul sasiu si sporesc siguranta vehiculului.


Rulmentii rotilor sunt supusi unor forte considerabile. Curbele si vibratiile cauzate de vehicul, de exemplu din cauza gropilor sau a stergerii cu rotile a bordurilor, afecteaza rulmentii rotilor si provoaca uzura. Pentru ca rulmentii rotilor sa functioneze corect, corpurile de rulare trebuie sa fie lubrifiate corespunzator. Lubrifiantii, cum ar fi unsorile, fac lubrifierea. O umplere cu unsoare integrata asigura corpurile de rulare sa fie suficient de lubrifiate pentru o perioada lunga de timp la majoritatea masinilor. Din cauza frecarii mari a rulmentilor de la roti, acest lucru este esential.

Deoarece mentin stabilitatea sasiului masinii, rulmentii defecti ai rotilor pot pune in pericol siguranta. Un rulment de roata spart poate afecta si functionarea sistemului ABS, ceea ce poate duce la blocarea rotii atunci cand roata este franata. Pentru a ramane sigur pe timpul conducerii, componentele rulmentului cu probleme trebuie inlocuit imediat.

Fie ca incerci sa inlocuiesti singur rulmenti ai rotii (lucru nerecomandat, mai ales ca inlocuirea rulmentilor rotilor poate necesita cunostinte de baza despre mecanica auto), fie ca ne vizitezi pentru a instala piese noi, constand in rulmenti noi ai rotii, trebuie stiut ca acest lucru necesita instrumente speciale.

Compara piesele de rulment al rotii de la diferiti producatori si comanda rulmentul potrivit pentru masina si economiseste bani. Indiferent de marca de masina pe care o conduci, unitatea noastra service auto din Craiova, este specializata in efectuari de reparatii cu o manopera de inalta calitate si preturi corecte, executand totodata, servicii personalizate pentru clienti.


Poti face o programare si te asteptam in locatia de pe strada Nicolae Romanescu 65 din Craiova, pentru a descoperii ca nu gresesti sa ne vizitezi, astfel, devenind un client care sa fie respectat si apreciat.
Telefoane de contact:
– 0767 949 413
– 0740 292 919
– 0769 981 484
– 0740 751 318
Inlocuire rulmenti roti service auto Taviandra

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact