Sari la conținut

Instructor auto scoala de soferi ChiajnaInstructor auto scoala de soferi Chiajna, prin oferire de cursuri pentru obtinerea permisului de conducere auto pe un autoturism Ford Fiesta cu cutie manuala, precum si ore suplimentare persoanelor cu permis care doresc sa-si dezvolte abilitatile de conducere.

Prin activitati desfasurate impreuna cu persoane din toate categoriile de varsta, am reusit sa-i ajut sa treaca cu brio examenul pentru permis. De asemenea, am oferit ore suplimentare pentru a oferi experienta in trafic persoanelor care nu au condus de mult timp sau care abia au obtinut permisul si vor sa inteleaga mai multe inainte de a porni singuri la drum.

Instructor auto scoala de soferi Chiajna

Sunt o persoana cu multa rabdare, am absolvit cursuri de psihologie si pedagogie si pot primii recomandari de la fostii cursanti. Cu toate acestea, daca doriti, putem avea o intalnire si putem avea o scurta conversatie fara costuri inainte de a decide sa mergem impreuna la scoala de soferi. Zona de acoperire este Chiajna, sector 6, arii adiacente cu zonele de examen Bucurestii Noi si Vulcan.


Program foarte flexibil, de luni pana duminica.
Detalii la numarul de telen 0740 829 348
Instructor auto scoala de soferi Chiajna

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact