Sari la conținut

Magazin biciclete piese si accesoriiMagazin biciclete piese si accesorii, Bby Motors, importator oficial bicicleta CTM Slovacia, RavX USA, cel mai mare magazin online si service de biciclete din judetul Dolj. Alaturi de varietatea de biciclete oferite, exista o bogata gama de piese, accesorii si echipamente.

Magazin de biciclete pentru adulti si copii din Craiova, situat pe str. George Enescu nr. 32A, este locatia in care se gasesc cele mai bune oferte de biciclete noi. Avem o gama larga de biciclete de vanzare, pentru toate gusturile si la diverse preturi de vanzare. Oferim spre vanzare biciclete de calitate si proiectate conform normelor medicale in vigoare. Suntem un magazin in care se regasesc o intreaga gama variata de marimi.

Magazin biciclete piese si accesorii

In magazinul nostru online, toate produsele pe care le comercializam sunt de o calitate superioara, fabricate de producatori de renume mondial, alese si testate cu atentie de catre noi, pentru a fi cat mai apreciate. In situatia ca un produs sau produsele achizitionate nu satisfac, ele se pot returna in termen de 15 zile de la primirea lor, iar magazinul noastru poate trimite alte produse la schimb, sau returnarea sumei.


De retinut!
Alegerea bicicletei se face normal in functie de utilizare dar si inaltime, lungime picior, maini, etc. Indiferent de varsta, pentru ca pedalarea sa fie cat mai corecta medical, dar si eficienta, trebuie sa fie aleasa corect marimea bicicletei.


Date Contact

Telefon 0770 123 015
Email info@bbymotors.ro


Program magazin

Luni-Vineri 09:00 – 19:00
Sambata 09:00 – 14:00
Duminica Inchis


Adresa


Str. George Enescu nr. 32A, Craiova, Dolj


Magazin biciclete piese si accesorii

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact