Sari la conținut

Mecanic Auto Service Rapid BratovoestiMecanic Auto Service Rapid Bratovoesti, prin oferte servicii auto complete in domeniul de reparatii autoturisme dintr-o gama larga de marci si modele, prin apelare la serviciile atelier auto de care dispunem. Atunci cand ai o problema cu masina, doresti sa o repari, sau doar sa afli ce componenta necesita reparatie imediata sau inlocuita cu una noua, incearca sa vizitezi atelierul nostru.

Garantam preturi avantajoase pentru servicii standard, precum inlocuirea fluidelor si filtrelor de functionare, placutelor si discurilor de frana, inlocuirea curelei de distributie si a lantului de distributie, inlocuirea ambreiajului. Desigur, reparam si motoare, cutii de viteze si ambreiaje, sisteme de directie, frane, sisteme de evacuare, inclusiv reparatii si inlocuire toba de eșapament. Reparam si sisteme de suspensii auto.

Mecanic Auto Service Rapid Bratovoesti

Daca doresti, in unitatea service auto pe care o detinem, se poate realiza o inspecție periodica a masinii tale, din care vei afla ce componente ale masinii necesita reparatie urgenta. Datorita experientei acumulate si abilitatilor deosebite ale angajatilor nostri din atelier, garantam o cat mai inalta calitate a serviciilor in domeniul de mecanica auto, larg inteleasa. Mentinerea masinii intr-o stare tehnica impecabila, asigura siguranta la fiecare deplasare si o liniste sufleteasca de fiecare data cand te pui la volan.


Importanta atentiei pentru mecanica

Sistemul de franare necesita inlocuirea periodica a placutelor, discurilor si sabotilor de frana. Reparatiile pot include si inlocuirea pistoneselor, arcurilor, pompelor sau furtunurilor. In zilele actuale, aproape toate masinile sunt echipate cu un sistem ABS, care necesita si el atentie. Componentele sistemului de franare sunt supuse uzurii, asa ca trebuie inspectate si inlocuite pentru a mentine siguranta maxima la conducere.

Amortizoarele sunt unul dintre elementele supuse uzurii, asa ca merita sa le verificati starea si sa le inlocuiti daca este necesar, acelasi lucru este valabil si pentru arcuri. Odata cu utilizare, si elementele de suspensie din cauciuc, bucsi sau bara de torsiune, se pot uza si probabil trebuie sa fie inlocuite. De asemenea, este important setarea corect geometria a suspensiei, prin recomandarea catre service auto partener, Taviandra.

Inlocuirea curelelor de distributie si a curelelor trapezoidale, intinzatoarelor, cablurilor si bujiilor, este doar o parte a unei reparatii, uneori fiind necesara o interventie mai profunda in motor, de la inlocuirea pompelor de combustibil, ulei sau lichid de racire, supape, garnituri, pistoane sau rulmenti, pana la efectuarea de revizie generala. Din ce in ce mai multe motoare sunt acum echipate cu turbocompresoare, care necesita si reparatii si regenerare.

Acestea sunt doar cateva exemple de reparatii mecanice, dar un atelier calificat, asa cum este service-ul nostru auto, se poate ocupa chiar si de cea mai complexa comanda, prin mentinere, in acelasi timp, de cea mai inalta calitate a muncii si responsabilitatea serviciilor oferite. Suntem cei care tratam toate comenzile ca pe o provocare, motiv pentru care ne bucuram de cat mai multe pareri bune ale clientilor nostri.


Esti mecanic auto cu experienta si doresti sa faci parte din echipa noastra? Acceseaza acest anunt de angajare si te asteptam alaturi de noi!

De final

Daca doresti sa verifici cat poate costa reparatia masinii tale, iti facem invitatia de a suna, sau de a ne vizita personal in comuna Bratovoesti, in apropiere de Craiova. Noi te asteptam!


Numere telefon
0769 981 484
0740 751 318

Program de lucru
Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: 9:00 -16:00
Duminica: INCHIS

Mecanic Auto Service Rapid Bratovoesti

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact