Sari la conținut

Motoare benzina si diesel de vanzareMotoare benzina si diesel de vanzare, prin oferte de motoare pentru autoturisme si autoutilitare, echipate si cu posibilitate de proba in unitate service auto. Avem pe stoc motoare cu subansamble si fara, dar exista disponibile si alte piese auto, iar pentru mai multe detalii asteptam sa fim contactati.

Suntem deschisi oricarei discutii, iar unui motor benzina, sau motor diesel vandut de catre noi, se ofera o garantie de 3 luni! Asadar, pentru oricare motor dorit, se pot apela numerele de telefon existente in anunt.

Ori de cate ori un motor original cedeaza, sau anumite piese interne necesita o lucrare de reparatie ce poate fi destul de scumpa, pur si simplu se doreste inlocuirea unui motor cu unul mai puternic, sau mai economic. Numai ca, atunci cand este nevoie de un motor, prin decizia unei achizitii facute de la dezmembrari, trebuie avut in vedere mai multe aspecte, pentru a nu se arunca cu banii.


O buna varianta de a cumpara un motor second hand este sa existe posibilitatea testarii, iar noi asiguram aceasta optiune. Deoarece dispunem de unitate service auto, oferim o varietate de servicii prin care sa ajutam potentialii clienti.

Motoare benzina si diesel de vanzare

Exista cumparatori care achizitioneaza motoare online, sau le cumpara fara sa le auda „mergand”. In astfel de cazuri sunt mai multe riscuri care pot apare ca sa poata fi gasit un motor in buna stare de functionare. Cu alte cuvinte, este bine ca un motor sa fie cumparat numai de la vanzatori autorizati, asa cum suntem noi, care pot demonstra functionalitatea. Astfel, speram ca fiecare cumparator sa aiba parte doar de experiente placute cu motoarele cumparate de la dezmembrari.

Pentru oricare alte detalii care se doresc cunoscute, mai ales despre oferte pret, exista numerele de telefon 0769 981 484 si/sau 0740 751 318, cu mentiunea ca nu se raspunde la mesaje!
Motoare benzina si diesel de vanzare

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact