Sari la conținut

Oferta restaurare faruri cu polimer lichidOferta restaurare faruri cu polimer lichid in Craiova, prin servicii prestate in cadrul unitatii service auto Taviandra, prin operatiuni care vor permite restabilirea din nou in starea lor originala, cu luminozitatea si finisajul original. Unitatea noastra foloseste kit restaurare faruri cu polimer lichid JBM.

Acest kit de polimerizare a farurilor este un sistem inovator, care permite farurilor, arse sau matuite, sa revina la aspectul original, cu luminozitatea si finisajul ideal, intr-un mod rapid si eficient.


Oferta restaurare faruri cu polimer lichid

In timp, farurile devin incetosate sau chiar galbui, ceea ce reduce cantitatea de lumina emisa si creste riscul de conducere. Prin urmare, asigurati-va ca sunteti mai sigur, in special atunci cand conduceti noaptea, cu acest serviciu de polimerizare oferit de Societatea Taviandra din Craiova.

Pentru a afisa pasii de restaurare, click si vizionare videoclip cu realizare polisare pentru faruri VW Passat model B7, care merita urmarit de catre cei care au nevoie de a da iar o stralucire farurilor, prin operatii care nu dureaza mai mult de 30 de minute. Imaginile reale, sunt cu farurile inainte si dupa restaurare.

Toti cei care sunt interesati de acest serviciu auto de cosmetizare, pot apela numerele de telefon:
0767 949 413
0773 389 668

Oferta restaurare faruri cu polimer lichid Oferta restaurare faruri cu polimer lichid


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact