Sari la conținut


Oferte asigurari in Craiova, cu servicii de asigurari auto, calatorie, locuinte, viata si sanatate, prin partener Destine Broker, cel care pune la dispozitie cele mai bune oferte de preturi. Multe persoane din Craiova obtin un tip de asigurare prin intermediul unor persoane cunoscute, doar ca, exista companii de asigurari care ofera preturi diferite pentru o asigurare, aspect care face ca preturile unei asigurari sa varieze de la o companie de asigurari la alta.

Cu ce vin aceste oferte de asigurari?
Ofertele de asigurari vin adesea cu o gama variata de beneficii si optiuni suplimentare, menite sa atraga clienti si sa ofere o acoperire cat mai completa. Detaliile specifice variaza in functie de tipul de asigurare si de furnizor, asa ca, este intotdeauna bine sa compari ofertele si sa alegi cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Oferte asigurari in Craiova

Broker asigurari din Craiova, la care puteti apela oricand doriti, este persoana la care se pot descoperii cele mai bune variante de polita de asigurare.


Asigurare RCA si Casco

Atunci cand cauti o asigurare RCA si CASCO la cel mai bun pret si cu cele mai multe optiuni, broker asigurari Craiova iti va oferi cea mai buna oferta de pe piata. Totodata, te pot consilia cu privire la riscurile la care este expusa masina ta si iti pot recomanda achizitia potrivita de asigurare, oferindu-ti acces rapid si eficient la cele mai bune oferte de produse RCA sau CASCO.

Asigurare locuinta

Casa ta merita sa fie locul in care te intorci intotdeauna cu drag si locul in care meriti sa te bucuri de fiecare moment petrecut in ea. De aceea, trebuie sa o pastrezi si sa o protejezi, mai ales ca ai investit o multime de resurse. Asa ca, o modalitate simpla de a-ti proteja proprietatea si bunurile personale, este sa obti o polita de asigurare a casei.

Asigurare de viata

Este timpul sa afli despre beneficiile unei asigurari de viata daca te intrebi care este cel mai mic scut financiar pe care il poti avea pentru a ramane in siguranta in cazul unor evenimente nefericite si neprevazute. O polita de asigurare de viata iti poate permite sa continui planurile, chiar si atunci cand circumstantele devin nesigure si iti permit sa contezi pe un sprijin financiar pentru a stabili noi obiective.

Asigurare de sanatate

O asigurare de sanatate pentru tine si familia ta este mereu binevenita, mai ales ca acopera o gama larga de servicii medicale, de la analize pana la interventii chirurgicale.


Asigurare de accidente

Asigurarea de accidente de persoane te asigura atat pe tine, cat si pe cei dragi in cazul unor evenimente nefericite, cum ar fi decesul sau invaliditatea permanenta (totala sau partiala) cauzata de accident.

Asigurare Malpraxis

Este o asigurare de raspundere civila profesionala care protejeaza medicii si personalul auxiliar din unitatile medicale de daune financiare cauzate de greseli care pot interveni in efectuarea actului medical. Asigurarea acopera prejudiciile cauzate pacientilor.

Asigurare de calatorii

Ar fi util sa incluzi in bagaje o asigurare de calatorie daca planifici o vacanta sau o calatorie, deoarece, acest aspect te va asigura ca vei fi acoperit in cazul unui accident sau a unei imbolnaviri.

De final

Asadar, daca te-am convins de serviciile de asigurari oferite, profita acum si incheie asigurarea de care ai nevoie, mai ales ca emiterea politei se face online, rapid si fara batai de cap.

Contacteaza-ma pentru a-ti calcula cea mai buna oferta!
Consultant asigurari: Dumitrescu Ionut Cosmin
Telefon: 0742 223 957
E-mail: office_dumitrescu@yahoo.com
Oferte asigurari in Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact