Sari la conținut


Parc auto second hand Craiova, este locatia in care se poate descoperii o intreaga varietate de autoturisme si autoutilitare second hand de calitate, cu kilometri reali si cu acte fara probleme la inmatriculare. Parcul auto pe care-l administram, se afla situat pe centura nord a orasului, modelul de Trabant afisat pe postament (vezi imagine) fiind un real punct de reper pentru cei care doresc sa ne viziteze.

Cunoscand despre cat de importanta este cunoasterea achizitionarii unui autovehicul second hand, reprezentantii parcului nostru auto verifica in detaliu oricare vehicul, pentru a asigura potentiali clienti de calitatea produselor vandute si pentru a oferi o imagine reala a unui autovehicul care se doreste a fi achizitionat.


Parc auto second hand Craiova

Deoarece intotdeauna am incercat sa gasim rezolvarea oricarei solutii, reusim mai mereu ca fiecare cumparator sa se bucure de calitatea serviciilor oferite si prestate. Astfel, pe langa optiunea de alegere de autoturisme second hand, oferim si inmatriculare la cerere, contra cost, sau obtinerea de numere provizorii in cel mai scurt timp! Toate acestea pentru a se asigura de calitatea produselor vandute si pentru a oferi o imagine reala a ceea ce se doreste a fi achizitionat.

Pentru toti cei care doresc sa afle cat mai multe informatii, sau oricare alt detaliu, inclusiv despre oferta de masini second hand, exista numerele de telefon:
0761 851 170
0784 053 762
0768 224 719
Va asteptam!
Parc auto second hand Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact