Sari la conținut

Parc Dezmembrari Auto Gagu zona BucurestiParc dezmembrari auto Gagu zona Bucuresti, reprezentat prin firma SC Econet Auto SRL, este un service auto autorizat RAR care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti persoane fizice cat si juridice, avand capacitatea logistica si resursele necesare de includere in categoria clientilor, societatile romanesti si multinationale ce detin flote auto.

Unitatea de service ofera servicii de reparatii mecanice complexe si complete, precum si reconditionari de motoare si turbine pentru orice tip de vehicul. Serviciul de tip door-to-door oferit de Econet Auto va permite sa economisiti timp.

Parc Dezmembrari Auto Gagu zona Bucuresti

Misiunea noastra este sa oferim o solutie completa celor care au probleme cu masinile lor. Din acest motiv, pe langa activitatea principala de dezmembrare a masinilor, oferim o gama larga de servicii, cum ar fi tractarea de vehicule, vanzarea de piese auto pentru masini noi si masini second hand, precum si servicii autorizate RAR.


Experienta, seriozitatea si profesionalismul membrilor echipei Econet Auto, ii ajuta pe clienti sa gaseasca cele mai bune solutii, mai ales ca putem monta piesele mecanice achizitionate de la noi, in special motoare si cutii de viteze, oferind toata documentatia necesara pentru omologarea la R.A.R.


Date Contact

0757 900 100
0733 900 800


Program de lucru

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 09:00 – 14:00
Duminica: inchis


Adresa


Sos. Gagu nr. 170, Sat Vanatori,
Com. Petrachioaia, Jud Ilfov


Parc Dezmembrari Auto Gagu zona Bucuresti

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact