Sari la conținut

Reparatii si reconditionari turbosuflanteReparatii si reconditionari turbosuflante, prin servicii oferite de Firma Esbro Automotive din Craiova, care desfasoara activitati de servicii pentru o gama variata de reparatii sau reconditionari de turbosuflante (turbocompresoare), pentru multe tipuri de vehicule (autoturisme, utilaje de constructii, autocamioane, utilaje tip agricol).

Toate aceste serviciile oferite garanteaza o calitate ireprosabila a lucrarilor executate, cu preturi minime si reale, fara alte adaosuri, dovada fiind recenziile facute de catre posesorii de vehicule, care au fost extrem de multumiti de astfel de servicii si care fac ca diferenta cu alte firme de profil sa fie remarcata.

Reparatii si reconditionari turbosuflante

Esbro Automotive ofera servicii de reparatie si reconditionare a turbocompresoarelor si turbosuflantelor conform standardelor de calitate superioare. In cazul in care apare o defectiune la sistemul de supraalimentare cu aer al vehiculului sau utilajului dumneavoastra, cel mai bun mod de a rezolva problema este sa reparati sau sa refaceti turbo-ul.


Fiabilitatea si performanta sistemului turbo dupa reparatie sunt identice cu cele ale unui sistem turbo nou, insa la costuri mult mai mici. Reparatia turbo se potriveste perfect cu fiabilitatea comparabila cu sistemele noi, asa ca nu se justifica achizitionarea de siteme turbo uzate din dezmembrari, cu un grad ridicat de uzura.

Servicii oferite

Esbro Automotive ofera servicii de reparatie/reconditionare turbo (turbocompresor, turbosuflanta) pentru toata gama de autoturisme, autocamioane si utilaje agricole sau de constructii.

Reparatie turbo
Reconditionare turbo
Reparatii turbosuflante
Reparatii turbocompresoare


Date contact

0787 772 833
Email: office@esbro.ro

Program de lucru

Luni – Vineri 9.00 – 19.00
Sambata – Duminca Inchis

Adresa


DN65C – Craiova


Reparatii si reconditionari turbosuflante

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact