Sari la conținut

Rulota Beyerland Vitesse anul 2002Rulota Beyerland Vitesse anul 2002, un model rulota second hand import Olanda, robust si cu izolatie termica foarte buna, dedicat pentru confortul a 4 persoane, fiind o rulota care face parte din categoria rulotelor Premium.

Detalii rulota


Marca Rulota: Beyerland;
Model: Vitesse LX;
An fabricatie: 2002;
Destinatie: Vacante;
Stare: Utilizat;
Lungime (cm): 630;
Latime (cm): 228;
Greutate totala (kg): 1200;
Greutate proprie (kg): 890;

Spatiu odihna: Doua spatii;
Locuri de dormit: 2;
Pat principal: Pat transversal;
Spatiu odihna: Canapele;
Toaleta cu baie: Da;
Numar de punti: 1;
Inmatriculata: Nu;
Tara de origine: Olanda;
Accident in istoric: Nu;

Rulota Beyerland Vitesse anul 2002

Este un model rulota curat si bine intretinut si configurat dupa cum urmeaza.
In zona din fata are un pat transversal pentru 2 persoane, separat de restul rulotei printr-un separator intimitate, sub acest pat existand un spatiu mare de depozitare cu acces si din exterior pe ambele parti ale rulotei, prin usi de vizitare.


In zona de mijloc, pe o parte este un model de bucatarie cu chiuveta si aragaz din inox si un frigider cu congelator, functional 12 V, gaz si 220 V, iar pe partea opusa este baia cu wc ecologic fix cu golire prin exterior, cu chiuveta, cadita de dus si dusul. In zona din spate lateral, detine 2 canapele care se transforma, cu ajutorul mesei, intr-un pat pentru 2 persoane.

Ca si dotari, detine un rezervor de apa, are posibilitate de a se monta un acumulator (rulota este functionala in totalitate la 12 V), trapa aerisire panoramica mare (asigura un iluminat natural perfect), cort, cablu curent, scarita, sistem incalzitor TRUMA cu sistem de ventilatie TRUMAVENT, boiler pentru apa calda, dush, plasa contra insectelor la usa, usita de acces sub bancheta din exterior, plase contra insectelor si jaluzele atermice la geamuri.

Mai detine si o cupla stabilizatoare, suport pentru 2 biciclete in spate si un suport pentru 2 biciclete in partea din fata, pe protap. Rulota arata superb in interior si exterior!

Se probeaza integral functionarea ei la predarea catre un potential cumparator. Nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI si se vinde cu factura.


Locatie Cluj-Napoca!
Nu se doresc schimburi!
Pret 7 750 euro!
Numar telefon de contact, 0744 541 177
Rulota Beyerland Vitesse anul 2002 Rulota Beyerland Vitesse Beyerland Vitesse anul 2002 model rulota beyerland interior Rulota Beyerland Vitesse
Pentru a viziona mai multe imagini, click pe Beyerland Vitesse LX

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact