Sari la conținut

Rulota Dethleffs Camper anul 2002Rulota Dethleffs Camper anul 2002, un model rulota second hand import Olanda, 2 zone de dormit si care ofera un confort pentru o familie compusa din 4 persoane.

Detalii rulota


Marca rulota: Dethleffs;
Model: Camper 420;
An fabricatie: 2002;
Lungime (cm): 590;
Latime (cm): 220;
Greutate totala (kg): 1100;
Greutate proprie (kg): 820;
Destinatie: Vacante;
Stare: Utilizat;

Spatiu odihna: Doua spatii;
Locuri de dormit: 2;
Pat principal: Canapele;
Spatiu odihna: Coltar;
Toaleta cu baie: Da;
Numar de punti: 1;
Inmatriculata: Nu;
Tara de origine: Olanda;
Accident in istoric: Nu;

Rulota Dethleffs Camper anul 2002

Un model rulota usoara, dedicata pentru 4 persoane, cu pozitionare in partea din fata are un coltar si o masa care se transforma in pat pentru 2 persoane, separat de restul rulotei printr-un separator tip armonica, iar daca se pune o saltea, se poate transforma in pat fix.

In zona din stanga spate, exista doua canapele si o masuta, care se pot transforma in pat pentru 2 persoane, iar langa intrare, in dreapta spate, se afla cabina de toaleta, cu wc fix cu golire prin exterior, chiuveta , cadita de dus si dusul. In zona de mijloc a interiorului rulotei, se afla un modul de bucatarie cu chiuveta, aragaz din inox model nou, frigider cu congelator mare, functional 12 V, 220 V, si gaz. Rulota detine boiler pentru apa calda, sistem de incalzire TRUMATIC cu sistem de ventilatie rece-cald.


Mai detine o trapa mare, panoramica, care asigura un iluminat natural perfect in interior, antifurt la cupla, plase de insecteari la geamuri si la usa, perdele, jaluzele si draperii la toate geamurile. Sistem de iluminare 220 V şi 12 V, spatii de depozitare cu acces si din exterior, cupla AL-KO stabilizatoare, cort in stare excelenta, aproape nou, rezervor de apa fix cu umplere din exterior, suport pentru biciclete in zona fata si in spate, cu un total de 4 biciclete.

Are o scarita de acces, anvelope aproape noi, iar mobilierul si tapiţeria sunt perfecte, nu prezinta uzura sau pet. Rulota nu are zgarieturi in interior sau pe exterior, vopseaua nu este matuita si nu este arsa de soare . A fost tinuta sub acoperis! Se probeaza integral functionarea ei in momentul instrainari catre un potential client. Nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI. Se vinde cu factura!

Locatia este Cluj-Napoca!
Pret 7 850 euro!
Numar telefon de contact, 0744 541 177
Nu exista interes pentru niciun fel de schimburi!
Rulota Dethleffs Camper anul 2002 spate Rulota Dethleffs rulota import olanda rulota doua spatii interior rulota cu doua spatii modul bucatarie canapele rulota interior rulota si cabina baie
Pentru vizionarea mai multe imagini, click pe Rulota Dethleffs

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact