Sari la conținut

Rulota Hobby De Luxe 450 UF model 2003Rulota Hobby de Luxe 450 UF model 2003, un model rulota second hand, import Tarile de Jos, cu utilitati functionale in totalitate si care ofera un confort pentru 4-5 persoane.

Detalii rulota


Marca Rulota: Hobby;
Model: De Luxe 450 UF;
An fabricatie: 2003;
Lungime (cm): 638;
Latime (cm): 230;
Greutate totala (kg): 1250;
Greutate proprie (kg): 950;
Destinatie: Vacante;
Stare: Utilizat;

Spatiu odihna: Doua spatii;
Locuri de dormit: 2;
Pat principal: Pat transversal;
Spatiu odihna: Coltar;
Toaleta cu baie: Da;
Numar de punti: 1;
Inmatriculata: Nu;
Tara de origine: Tarile de Jos;
Accident in istoric: Nu;

Rulota Hobby de Luxe 450 UF model 2003

Configurarea interioara consta intr-un coltar in forma de U, care se poate converti, cu masa, in pat pentru 2 persoane. In zona de mijloc, se afla modulul de bucatarie, care include aragaz si chiuveta din inox, frigider Dometic cu congelator mare, functional pe 12 V, 220 V, si gaz, dar si cateva dulapuri. Vizavi de bucatarie se afla un sistem de incalzire Truma, cu ventilatie rece-cald Trumavent, cabina de baie cu wc fix cu golire prin exterior, chiuveta, cadita de dus, boiler pentru apa, multe dulapioare.

In zona din fata exista un pat fix pentru 2 persoane separat de restul rulotei prin 2 usi culisante. Exista o usa de vizitare din exterior sub pat, un portbagaj pe rulota, rezervor de apa tip troler, iluminat ambiental, boloboc, scarita. Anvelopele de pe rulota sunt aproape noi!


Rulota deine un cort Isabella in stare foarte buna, jaluzele atermice si plase de insecte la toate geamurile, inclusiv la usa are perdea tip coada de motan, trapa mare transparenta de aerisire si ventilare, ce asigura un iluminat natural perfect. Mobilierul este superb nu prezinta uzura, tapiteria nu este patata sau murdara, in exterior rulota nu este zgiriata sau decolorata, vopseaua straluceste, arata foarte bine ornamentele din plastic alb, nu sunt ingalbenite .

Rulota se probeaza impreuna cu potentialul cumparator, are posibilitatea de-a se monta o baterie pentru a avea independenta, detine cupla stabilizatoare + multe altele.

Nu se platesc alte taxe ( tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI si se vinde cu factura.
Locatie Cluj-Napoca!

Pret 9 850 euro!
Numar telefon de contact, 0744 541 177
Nu exista interes pentru niciun fel de schimburi!
Rulota Hobby De Luxe 450 UF model 2003 Rulota Hobby model 2003 spate Rulota Hobby Rulota Hobby 2003 spate Rulota Hobby 2003 interior coltar Rulota Hobby pat rulota Hobby cabina baie rulota Hobby
Pentru vizionarea mai multe imagini, click pe Rulota Hobby


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact