Sari la conținut

Rulota Hobby Excellent din 2004Rulota Hobby Excellent din 2004, model rulota second hand import Olanda, arata impecabil si a fost tinuta sub acoperis, nu este uzata in interior si nu are mirosuri si se afiseaza cu toate utilitatile functionale.

Detalii rulota


Marca Rulota: Hobby;
Model: Excellent Easy 460 UFE;
An fabricatie: 2004;
Lungime (cm): 657;
Latime (cm): 230;
Greutate totala (kg): 1350;
Greutate proprie (kg): 1015;
Destinatie: Vacante;
Stare: Utilizat;

Spatiu odihna: Doua spatii;
Locuri de dormit: 2;
Pat principal: Pat frantuzesc;
Spatiu odihna: Coltar;
Toaleta cu baie: Da;
Numar de punti: 1;
Inmatriculata: Nu;
Tara de origine: Olanda;
Accident in istoric: Nu;

Rulota Hobby Excellent din 2004

Configuratia interioara a rulotei se prezinta, in partea din fata, cu un dormitor elegant cu pat frantuzesc pentru 2 persoane, langa pat fiind baia cu toaleta fixa, model nou, cu golire prin exterior, in cabina de toaleta existand si cadita cu dush si o chiuveta inainte de intrare.

In zona de mijloc, se afla un modul de bucatarie, cu aragazul si chiuveta din inox, o hota, frigider mare model nou ELECTROLUX cu congelator mare, functional la 12 ,220 V si ga, model cu dezghetare automata. Vizavi de bucatarie in partea opusa este un dulap de haine si sistemul de incalzire TRUMA, cu functionare pe gaz. In partea din spate a rulotei, este un coltar mare si o masa care se convertesc in pat pentru 2 persoane.


Ca si dotari, exista perdele, draperii si plase contra insectelor si jaluzele atermice la toate geamurile, cort, boiler apa calda, rezervor de apa fix cu umplere din exterior si cu regulator de presiune pentru a se putea cupla direct la reteaua de apa, cu indicator al nivelului de apa din rezervor. Rulota mai detine un sistem de ventilatie Trumavent rece-cald, trapa panoramica (trapa foarte mare transparenta care permite ca interiorul sa fie foarte luminat) si o trapa mica transparenta deasupra patului.

Se prezinta cu o cupla de remorcare cu stabilizator WINTERHOF, usa de acces din exterior la spatiul de depozitare de sub pat, suport biciclete pe protap si un portbagaj deasupra cu scara.

Se probeaza integral functionarea ei la predare catre potentialul client. Nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI. Se vinde cu factura!

Locatie Cluj-Napoca!
Pret 10 900 euro!
Numar telefon de contact, 0744 541 177
Nu exista interes pentru niciun fel de schimburi!
Rulota Hobby EXCELLENT din 2004 model Rulota Hobby Rulota Hobby din 2004 Rulota Hobby import Olanda coltar rulota modul bucatarie si pat frantuzesc pat frantuzesc si cabina toaleta
Pentru vizionarea mai multe imagini, click pe Hobby Excellent


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact