Sari la conținut

Rulota Knaus model Sudwind 450Rulota Knaus model Sudwind 450, o rulota second hand import Olanda si care ofera un confort pentru o familie compusa din 4 persoane, avand 2 zone de dormit.

Detalii rulota


Marca rulota: Knaus;
Model: Sudwind 450T;
An fabricatie: 2001;
Lungime (cm): 647;
Latime (cm): 220;
Greutate totala (kg): 1500;
Greutate proprie (kg): 1040;
Destinatie: Vacante;
Stare: Utilizat;

Spatiu odihna: Doua spatii;
Locuri de dormit: 2;
Pat principal: Pat frantuzesc;
Spatiu odihna: Coltar;
Toaleta cu baie: Da;
Numar de punti: 1;
Inmatriculata: Nu;
Tara de origine: Olanda;
Accident in istoric: Nu;

Rulota Knaus model Sudwind 450

Configuratia acestui model rulota consta prin prezenta in zona din spate dreapta a unui dormitor cu pat fix pentru 2 persoane, separat de restul rulotei printr-un separator intimitate tip armonica. Tot in zona din spate, dar in partea stanga, se afla cabina de toaleta cu wc fix, model rotativ, cu golire prin exterior, dulapioare si fereastra cu deschidere, cabina de dush si dush. La intrare, in fata cabinei, este o chiuveta cu oglinda si dulapioare.

In zona de mijloc se afla un modul de bucatarie, cu aragaz si chiuveta din inox, frigider model nou cu dezghetare automata si congelator mare, functional la 12 V, 220 V, si gaz, hota la aragaz, robinete apa calda-rece, sistem de incalzire Truma, CU sistem de ventilatie rece-cald Trumavent si alte cateva dulapioare. Iar in partea din fata, rulota dispune de un coltar in forma de U si care, cu ajutorul mesei, se poate transforma intr-un pat pentru 2 persoane.


Ca si dotari si utilitati, rulota se prezinta cu anvelope aproape noi, rezervor fix de apa cu umplere din exterior, foarte mare si cu indicator de nivel, boloboc, scarita acces, boiler Truma de apa calda electric, jaluzele atermice si plase de insecte la toate geamurile, inclusiv la usa de acces. Detine trapa de aerisire si ventilare.

Toate utilitatile din rulota functioneaza la 12 V, poate stationa independent oriunde, se poate instala o baterie, are prevazut inclusiv tester pentru baterie, cablare tv, usa de vizitare din exterior sub pat si sub bancheta din fata, cort cu doua laterale, suport cu scara pentru barca gonflabila. Rulota are cupla stabilizatoare si jante din aliaj., iar mobilierul se prezinta superb, fiind o rulota din generatia rulotelor de lux, nu prezinta uzura, tapiteria nu este patata sau murdara. La cerere, se poate instala o baterie si un panou fotovoltaic pentru a asigura independenta, si a putea stationa oriunde fara sa fie nevoie sa se cupleze la retea 220 V.

Rulota a trecut prin inspectia BOVAG (inspectia pentru infiltratii, mecanica, electrica si gaz) in 08.2022, inspectie valabila 3 ani si atesta ca rulota este in stare perfecta. Se probeaza integral functionarea ei in momentul instrainari catre un potential client. Nu se platesc alte taxe (tva sau taxe vamale), se poate vinde si in rate prin TBI. Se vinde cu factura!

Locatia este Cluj-Napoca!
Pret 9 150 euro!
Numar telefon de contact, 0744 541 177
Nu exista interes pentru niciun fel de schimburi!
Rulota Knaus model Sudwind 450 model rulota knaus spate model rulota knaus interior rulota coltar rulota pat frantuzesc si baiaPentru vizionarea mai multe imagini, click pe Rulota Knaus


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact