Sari la conținut

Scoala de soferi IRIZA CraiovaScoala de soferi IRIZA Craiova este o societate formata din 26 de persoane calificate, care au o vasta experienta in pregatirea cursantilor pentru obtinerea permisului de conducere si care a avut grija ca angajatii sa fie bine instruiti si motivati, cu o conduita si un comportament profesional exceptional. Scoala auto, care a fost infiintata in 2006, a devenit astazi o companie apreciata de multa lume, facand fata cu succes concurentei acerbe, deoarece raspunde cu profesionalism nevoilor tot mai diversificate ale clientilor sai.

In cadrul scolii de soferi isi desfasoara activitatea 6 profesori de legislatie rutiera si cunostinte auto, 22 instructori auto angajati si un medic specialist de medicina generala, cu contracte pe perioada nedeterminata.

Scoala de soferi IRIZA Craiova

Scoala este dotata cu doua sali moderne, care indeplinesc standardele UE pentru orele teoretice, si oferim cursantilor nostri acces la toate materialele didactice de inalta calitate, cum ar fi un retroproiector, un laptop, un computer, un DVD, manuale de legislatie rutiera, prim ajutor, cunostinte de conducere, chestionare si CD-uri.


Servicii oferite

*Scolarizare in vederea obtinerii de permis de conducere auto categoria „B”, cu posibilitati de extensie categoriile „C”, „CE”, „D”.
*Ore de conducere auto cu persoane care detin permis de conducere auto cu autoturismul „Scoala” sau autoturismul personal al clientului.
*Inchirierea autovehiculelor „Scoala” in vederea sustinerii probei practice a examenului de conducere auto la cei care au permisul de conducere anulat.
*Simularea pe calculator a probei teoretice a examenului de conducere auto.

Scoala de soferi IRIZA, o scoala la nivelul cerintelor tale, ofera periodic noi oportunitati in ceea ce priveste obtinerea permisului de conducere auto, motiv pentru care facem invitatia de a vizita site-ul nostru pentru a afla date noi despre promotii si oferte speciale.

Afla detalii


Date de contact

Telefoane 0351 170 246 / 0745 626 318

Adresa

Str. N. Romanescu nr. 84, Craiova, Dolj

Scoala de soferi IRIZA Craiova


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact