Sari la conținut


Sec Auto Service in Craiova, infiintat inca din anul 2002, este un service auto pentru  care ne place sa spunem ca suntem pasionati de automobile si cu o responsabilitate de a ne asiguram ca oamenii se bucura din plin de vehiculele lor.

In timp, am descoperit ca este mult mai dificil sa lucrezi singur decat sa lucrezi in echipa, mai ales ca traim cu totii aceleasi vremuri, dar avem hobby-uri complet diferite. Cu toate acestea, suntem multi cei care avem aceeasi pasiune: masinile. Motiv pentru care, ne dorim sa fim cei care sa satisfaca cerintele potentialilor clienti cat se poate de bine.

Sec Auto Service in Craiova

Serviciile pe care le desfasuram, includ o intreaga varietate de activitati din domeniul auto, asa cum reiese din cele afisate.


Reparatii Motoare
Reparatia motorului la un service auto autorizat RAR, asa cum este Sec Auto Service Craiova, iti va oferi garantia ca vei beneficia de servicii de inalta calitate si vei putea beneficia de o masina care nu iti va crea probleme mult timp.

Testare si reparare sistem franare
In cadrul unitatii noastre service auto din Craiova, serviciile specializate ale sistemelor de franare includ orice reparatie necesara a franei in vederea asigurarii sigurantei in trafic.

Reparatii directie – Suspensie
Starea sistemului de suspensie influenteaza decisiv tinuta de drum a autovehiculului si, implicit, siguranta la rulare, iar un service specializat precum Sec Auto Service, poate rezolva corect problemele unui sistem de directie si suspensie.

Reparatii transmisie
Pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate, mecanicii nostri au participat la cursuri de instruire si specializare in cutii automate in tarile din vestul Europei. Motiv pentru care putem spune ca potentialii clienti care apeleaza la noi, vor beneficia de cele mai moderne abordari in reparatiile cutiilor automate de viteze.


Electricitate auto
La un moment dat, oricare dintre acele componente electrice ale masinii poate prezenta anomalii. Orice defectiune a sistemului electric al autoturismului tau poate fi reparata de echipa noastra de profesionisti in electricitate auto.

Clima-service
Ne ocupam de instalatiile de climatizare pentru masini, pentru a oferi soferilor confort si siguranta, indiferent de sezon.

Indreptari fara chituire
Oferim servicii profesioniste de tinichigerie fara revopsire, la cele mai inalte standarde de calitate si cele mai accesibile preturi.

Tinichigerie – Vopsitorie
Sec Auto Service Craiova se mandreste cu o echipa de vopsitori profesionisti, care folosesc cu mare iscusinta echipamentele de ultima generatie si materialele de cea mai buna calitate, pentru a ne asigura ca potentialii clienti sa fie multumiti de rezultatul muncii noastre.

Montari parbrize
O inlocuire de parbriz si o buna intretinere, ofera siguranta si vizibilitatea maxima, iar noi ne ocupam de aceste aspecte.

Dezmembrari BMW
Oferim o intreaga varietate de piese originale BMW, pentru o gama larga de modele.

Remorcare-depanare
Experienta noastra in asistenta rutiera, tractarea si depanarea va poate ajuta.

Program de lucru

Luni – Vineri : 9:00 – 18:00
Sambata: 9:00 – 13:00
Duminica: inchis

Sec Auto Service ofera servicii complete pentru autoturisme, iar o programare prin apelare numere de telefon 0752 400 000 si/sau 0752 300 000, sau prin accesare a paginii de Contact, rezolva o problema intampinata la masina ta.

Date Contact

Sec Auto Service in Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact