Sari la conținut

Service auto si piese auto Eurasia ShopService auto si piese auto Eurasia Shop in Craiova, prin prestari de servicii auto oferite de  service-ul ce poarta acum denumirea de Eurasia Shop si al carui rol este executarea de reparatii si intretinere pentru toate tipurile de marci de autovehicule.

Misiunea noastra este de a fi recunoscuti ca o echipa de profesionisti in domeniu, atat pentru clientii din Craiova, cat si pentru cei din apropiere sau care sunt in tranzit. Scopul nostru este ca toti cei care ne contacteaza sa-i putem ajuta. Echipa noastra se concentreaza pe satisfacerea cerintelor clientilor si depasirea asteptarilor lor.

Service auto si piese auto Eurasia Shop

Eurasia va ofera toate serviciile auto necesare. Exista o gama larga de servicii, de la mecanica, electricitate, tinichigerie si vopsitorie pana la ITP si tractari auto. Garantam rapiditate si calitate, indiferent de ceea ce alegeti.


Mecanica auto
Garantia calitatii lucrarilor de mecanica auto executate, este posibila atat datorita priceperii personalului calificat, cat si folosirii unor piese si aparate de specialitate.

Electricitate auto
Suntem pregatiti pentru defectiuni care pot aparea la nivelul computerului de bord, becurilor, electromotorului, acumalatorilor auto si altele asemenea, prin oferire de servicii auto complete de electrica auto.

Tinichigerie auto
Service-ul nostru isi desfasoara activitatea in conformitate cu standardele de calitate, de ultima generatie. Am investit in aparatura moderna, ce ne ajuta sa ajungem la rezultatele dorite, intr-un timp scurt.

Vopsitorie auto
Deschisa inca din martie 2009, vopsitoria Eurasia include aparatura cu o calitate superioara care poate fi folosita in cazul autovehiculelor de orice fel.


Inspectie tehnica periodica
Din 2011, oferim servicii de inspectie tehnica periodică (ITP) pentru autovehicule, acea verificare obligatorie care arata daca vehiculul este pregatit pentru orice conditii de trafic.

Centru constatari daune
In situsatia in care ai avut un accident, avem grija de tine si de masina ta, prin serviciul de constatari daune, care consta in diferite tipuri de servicii oferite de Eurasia.

Tractari auto
Avem in vedere tractarea masinilor, atat la nivel national, cat si european. In plus, oferim o masina de schimb pentru a o inlocui temporar pe cea defecta.

Fiecare autoturism este reparat sau intretinut cu atentie si operatiunile sunt efectuate in conformitate cu instructiunile din manualele de specialitate ale producatorului, iar pentru a fi contactati, exista cele doua locatii afisate.


Str. Bariera Valcii, Nr. 185 A, Craiova

Telefon 0799 444 333
Email office@eurasiashop.ro
Luni – Vineri: 08:30 – 17:30
Bvd. Dacia, Nr. 125, Craiova

Telefon 0786 464 444
Email office@eurasiashop.ro
Luni – Vineri: 08:30 – 17:30
Service auto si piese auto Eurasia Shop

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact