Sari la conținut


Service Auto Taviandra Craiova, este o unitate service care te asteapta cu cele mai bune oferte de servicii auto, alaturi de o varietate comenzi de piese auto pentru masina ta. Nu este nevoie sa alegi la intamplare un mecanic auto dintr-o agenda telefonica, deoarece noi, S.C.Taviandra, suntem cei care te scapam de orice problema la masina.

Cu o bogata experienta in domeniul auto, unitatea service auto situata in Craiova str. Nicolae Romanescu nr.65, iti sta la dispozitie pentru o gama variata de reparatii la preturi fara concurenta. De-a lungul timpului am adaugat valoare si am imbunatatit la maxim serviciile oferite clientilor si astfel am ajuns sa putem oferi o paleta completa de servicii auto.

Service Auto Taviandra Craiova

Respectam cu strictete termenele stabilite pentru executarea lucrarilor si procurarea de piese auto prin magazinul nostru. Ne dorim sa fim recunoscuti ca specialisti in domeniu, atat de clientii din orasul Craiova, cat si de cei din imprejurimi, iar toti cei care ne contacteaza sa descopere la noi un adevarat sprijin.


Mecanica Auto

Service Auto Taviandra executa lucrari de mecanica pentru clientii din Craiova, prin remediere de defectiuni simple, pana la remediere si reparare motor sau cutie viteze.

Serviciu Climatizare

Cand instalatia de aer conditionat nu functioneaza asa cum a fost proiectata, la noi vei gasi ajutor pentru toate reparatiile necesare, plus incarcare cu freon la pretul de 40 lei 100 de grame.

Service roti

In situatia in care este nevoie de orice fel de servicii vulcanizare, Service Auto Taviandra va sta la dispozitie! Orice fel de interventie poate fi rezolvata, iar preturile noastre sunt mai mult decat rezonabile.

Reglaj directie

Verificare geometrie roti cu aparat 3D in Craiova, prin utilizare de aparatura moderna si dedicata tuturor celor care doresc un reglaj al sistemului de directiei, in service autorizat R.A.R.


Deoarece oferim o intreaga varietate de servicii care sa satisfaca aproape orice cerinta pe care o are un potential client, efectuam intretineri de masinii multi marca. Service Auto Taviandra continua mereu sa ofere o gama larga de servicii, asa cum sunt cele enuntate, precum si oferte de comenzi piese auto la standarde cat mai inalte, pentru ca oricare client al nostru sa fie cel care ne recomanda. Pentru ca fiecare client sa merite calitatea, SC Taviandra va continua intotdeauna sa ofere o gama larga de servicii precum si piese auto la cele mai inalte standarde.

Salveaza numerele noastre de contact in agenda telefonului si suna-ne la nevoie, deoarece suntem profesionisti si ne asiguram intotdeauna ca vehiculul tau sa fie in siguranta.
0767 949 413
0769 981 484
0740 751 318
Service Auto Taviandra Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact