Sari la conținut

Service Roti Absolut Auto ResitaService Roti Absolut Auto Resita, partener Vianor din 2015, cu peste 40 de service-uri Vianor in Romania si peste 1400 de centre Vianor in intreaga lume. Prin promovarea marcii Nokian, producatorul finlandez care a dezvoltat anvelope de iarna, firma noastra se concentreaza pe aderenta la carosabil umed si, prin urmare, siguranta la drum, ceea ce explica de ce multe dintre modelele Nokian au clasa A la franare pentru aderenta pe carosabil umed.

Suntem cei care ne-am indeplinit un vis mai vechi si anume, sa construim un service de roti in Resita, care sa ofere servicii de calitate pentru autoturisme, camioane, utilaje agricole si industriale.

Service Roti Absolut Auto Resita

Indiferent daca schimbam anvelope de Dacia cu jante R13, sau schimbam anvelope de Porsche, BMW, Mercedes sau orice alte marci cu jante de 20 sau 22 inch, suntem capabili sa facem acest lucru fara a zgaria jantele clientilor, iar in ceea ce priveste echilibrarea rotilor, suntem de fiecare data siguri ca facem acest lucru foarte bine.


Geometria rotilor este necesara odata ce piesele care compun supensia si directia masinii au fost schimbate. Fiecare tip de vehicul pe care Vianor il ofera include autoturisme, SUV-uri, masini off-road sau buzuri si camionete. Asa ca, absolut toate serviciile sunt oferite de noi, sunt realizate cu cea mai mare precizie.

Detinem o capacitate de depozitare de peste 2500 anvelope, ceea ce ne permite sa satisfacem tot mai multi clienti, deoarece nu au nevoie de grija transportului sau a pastrarii rotilor peste sezon.

Servicii oferite


Service roti
Vulcanizare turisme si comioane
Echilibrare roti
Vulcanizare camioane
Transport express

Echilibrare roti
Indreptari jante aliaj
Umflare roti cu azot
Hotel anvelope
Tractari


Date de Contact

S.C. ALENIC TRANS S.R.L
0723 193 592
0730 580 887
0355 429 211

Program de lucru

Luni – Sambata 8:00 / 18:00
Duminica Inchis

Adresa

Calea Timisoarei nr 16 – Resita

Service Roti Absolut Auto Resita


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact