Sari la conținut

Servicii intretinere si reparatii auto TaviandraServicii intretinere si reparatii auto Taviandra in Craiova, prin oferire de rezolvari de probleme la masina ta de catre firma noastra, care vor fi rezolvate rapid datorita serviciului nostru de inalta calitate si a echipei noastre de mecanici calificati.

In unitatea service auto pe care o detinem, constatarea si diagnosticarea problemelor masinii tale sunt gratuite, iar de regula, micile avarii se pot rezolva pe loc. Deoarece mecanica masinii tale are parte de o solicitare continua, are nevoie si de intretinere la intervale regulate, fapt pentru care afisam cateva din serviciile noastre reparatii de mecanica auto si intretinere, precum:

– Diagnoza auto computerizata;
– Schimbare ulei, filtre si fluide de racire;
– Inlocuire placute de frana, discuri de frana, saboti de frana, cilindrii de frana, cabluri si etrieri de frana;
– Capete de bara, bielete de directie, burdufuri;
– Inlocuire si reparatii casete de directie;
– Inlocuire rulmenti si articulatii;
– Demontare/montare arcuri, amortizoare, flanse, brate suspensie, bare antiruliu, pivoti si bucsi;
– Turbo-compresoare, tobe, catalizatoare, sonde lambda, tampoane;
– Demontare/montare radiatoare, pompe de apa, ulei, termostat, furtune, sonde si sisteme de incalzire si racire a habitaclului;
– Demontare/montare cutii viteze, injectoare, garnituri, suporti, tampoane, curele de distributie si curele de transmisie;
– Inlocuiri de anvelope, jante si echilibrare roti;


Servicii intretinere si reparatii auto Taviandra

Pentru serviciile noastre de intretinere si reparatii mecanica auto, utilizam atat piese de schimb originale, cat si piese de schimb de valoare medie, in functie de preferintele clientilor. Pe langa asigurarea calitatii lucrarilor, serviciile noastre ofera si garantii.

In situatia in care ai o problema la masina si nu ai gasit rezolvare, te rugam sa ne contactezi fie prin telefon, fie direct la sediu. Angajatii nostri iti vor sta la dispozitie, pentru a parcurge etapele rezolvarii interventiei.

Salveaza numerele noastre de contact in agenda telefonului si suna-ne la nevoie, deoarece suntem profesionisti si ne asiguram intotdeauna ca vehiculul tau sa fie in siguranta.
– 0767 949 413
– 0769 981 484
– 0740 751 318

Servicii intretinere si reparatii auto Taviandra


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact