Sari la conținut

Servicii mecanica auto in BratovoestiServicii mecanica auto in Bratovoesti, o localitate situata la 24 km de Craiova pe DN 55, prin oferire de rezolvari de probleme la orice tip de masina de catre firma noastra, care vor fi rezolvate rapid datorita serviciului calitate si a echipei noastre de mecanici calificati. Suntem un service auto autorizat R.A.R.

In unitatea service auto pe care o detinem in comuna Bratovoesti, constatarea si diagnosticarea problemelor masinii tale sunt gratuite, iar de regula, micile avarii se pot rezolva pe loc. Deoarece mecanica masinii tale are parte de o solicitare continua, are nevoie si de intretinere la intervale regulate, fapt pentru care afisam cateva din serviciile noastre reparatii de mecanica auto si intretinere, precum:


– Schimbare ulei, filtre si fluide de racire;
– Inlocuire placute de frana, discuri de frana, saboti de frana, cilindrii de frana, cabluri si etrieri de frana;
– Capete de bara, bielete de directie, burdufuri;
– Inlocuire si reparatii casete de directie;
– Inlocuire rulmenti si articulatii;
– Demontare/montare arcuri, amortizoare, flanse, brate suspensie, bare antiruliu, pivoti si bucsi;
– Turbo-compresoare, tobe, catalizatoare, sonde lambda, tampoane;
– Demontare/montare radiatoare, pompe de apa, ulei, termostat, furtune, sonde si sisteme de incalzire si racire a habitaclului;
– Demontare/montare cutii viteze, injectoare, garnituri, suporti, tampoane, curele de distributie si curele de transmisie;
– Inlocuiri de anvelope, jante si echilibrare roti;

Servicii mecanica auto in Bratovoesti

Pentru serviciile noastre de intretinere si reparatii mecanica auto, utilizam atat piese de schimb originale, cat si piese de schimb de valoare medie sau second hand, in functie de preferintele clientilor. Pe langa asigurarea calitatii lucrarilor, serviciile noastre ofera si garantii.

Asadar, in situatia in care ai o problema la masina, te afli in zona noastra si nu ai gasit rezolvare, te rugam sa ne contactezi fie prin telefon, fie direct la sediu. Angajatii nostri vor iti sta la dispozitie, pentru a parcurge etapele rezolvarii interventiei.

Numere telefon la care putem fi contactati:
0769 981 484
0740 751 318
Servicii mecanica auto in Bratovoesti


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact