Sari la conținut

Servicii vulcanizare TamAuto TimisoaraServicii vulcanizare TamAuto Timisoara, prezentate de Tamalinoto SRL, ca si o afacere de familie infiintata in 1995. Au trecut atatia ani minunati de atunci pana acum, perioada in care am crescut anual, am acumulat experienta si am extins gama de servicii pe care le oferim. In acesti ani, am invatat ca relatia cu clientul este esentiala si ca o relatie frumoasa si de lunga durata se construieste prin comunicare eficienta, atentie la detalii, incredere si servicii profesionale de calitate.

TAMauto ofera in prezent o gama larga de servicii, inclusiv verificare si reparatii auto, servicii vulcanizare, cosmetica auto, anvelope, piese si accesorii pentru masini, geometrie roti 3D, hotel anvelope si tractari auto. TamAuto are doua locatii in Timisoara si se specializeaza in servicii auto si vanzare de anvelope noi si second hand, oferind o gama larga de servicii.

Servicii vulcanizare TamAuto Timisoara

Serviciile oferite sunt realizate folosind aparatura de ultima generatie, inclusiv un aparat Beissbarth Easy 3D, unic in Timisoara pentru alinierea computerizata a rotilor. In plus, oferim o gama larga de anvelope noi de la marci recunoscute precum Michelin, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Continental, Hankook, Nokian, Pirelli, Firestone, Barum, Debica, GT Radial, Semperit, Viking si altele. Astfel, suntem convinsi ca la noi veti gasi ceea ce va doriti.


CURTE PENCOP


Str. Amurgului, Nr. 1
Timisoara
Telefon 0756 118 118
PADUREA VERDE

Str. Gheorghe Adam, Nr. 12
Timisoara
Telefon 0731 008 278Servicii vulcanizare TamAuto Timisoara

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact