Sari la conținut

Tester diagnoza auto multimarca CraiovaTester diagnoza auto multimarca Craiova, prin servicii de diagnosticare computerizata oferite de Firma Taviandra, avand in vedere ca marea majoritate a masinilor de pe piata au un computer de bord. Uneori este un sistem simplu, iar alteori, sunt multe unitati avansate care opereaza sisteme electronice separat. In oricare dintre aceste cazuri, calculatorul masinii este „creierul” acesteia.

Datorita computerului, soferul poate observa pe tabloul de bord daca este necesara o reincarcare a unui fluid, sau o defectiune mai grava, care este indicata cu pictograma cunoscuta „verifica motorul”. Diagnosticarea computerului implica legatura cu calculatorul unei masini, pentru a citi functiile sale sau pentru a gasi defectiuni.

Tester diagnoza auto multimarca Craiova

Daca iti pui intrebarea ce este diagnosticarea computerizata a computerului auto la Firma Taviandra din Craiova, afla ca acesta este actul de conectare a unui computer de diagnosticare special (numit si tester de diagnosticare), la computerul de bord al masinii.


Masinile moderne, au calculatoare interne care controleaza motorul si componentele sale. Au incluse sisteme de diagnosticare speciale care au fost programate de producator pentru a asigura intervalele de functionare corecte ale fiecarui component si senzor. Computerul de bord stocheaza codul de eroare corespunzator in memorie, de indata ce un parametru depaseste limitele permise.

Serviciul de diagnosticare a computerului realizat in cadrul unitatii service auto Taviandra, permite sa citim codurile de eroare stocate anterior si sa aflam in ce stare se afla masina in prezent. Totodata, permite sa verificam dacă parametrii difera de ceea ce trebuie, daca exista defectiuni si care sunt cauzele acestora. Practic, diagnosticarea computerizata este baza inlaturarii eficiente a defectiunilor.

Cum se realizeaza diagnosticarea
Diagnosticarea unei masini moderne implica conectarea unui aparat special de diagnosticare, la computerul de bord al vehiculului, pentru a face schimb de date intre ele. In câteva minute, aparatul de diagnosticare citeste informatii despre starea masinii din computerul de bord si afiseaza neregulile care au fost observate in functionarea componentelor individuale. Prin urmare, un mecanic auto va putea identifica problema, urmand apoi ca aceasta sa se rezolve.

Masinile necomputerizate sunt din ce in ce mai putine, ele fiind inlocuite de masini de generatii noi si mai computerizate. Atelierul nostru de reparatii auto este tot mai preocupat de calitatea ofertelor aduse clientilor, prin asigurare de servicii cu echipamente pentru diagnosticarea auto computerizata.


Avantaje diagnosticare computerizata
Un avantaj semnificativ al diagnosticarii computerelor auto este acela ca permite identificarea rapida a starii tehnice a fiecarui sistem si in ansamblu, fara a demonta sau deteriora componentele. Totul de care este nevoie, este un echipament tehnic si de masurare, cum ar fi un computer de diagnosticare si conexiunea corespunzatoare, de care noi dispunem. Astfel, putem citi parametrii si sa-i comparam cu parametrii sugerati de producator.

O interfata de computer de diagnosticare speciala, ne permite diagnosticarea rapida si precisa a tuturor sistemelor masinii. In plus, acest serviciu reduce costurile si accelerează procesul de reparatie. Deoarece identificarea computerizata este rapida, un mecanic din cadrul service-ului nu trebuie sa verifice multe piese ale masinii pentru a gasi o defectiune. Diagnosticarea computerului reduce probabilitatea inlocuirii inutile a pieselor care functioneaza corect.

Cand utilizezi frecvent o masina, diagnosticarea computerizată este mai mereu utila. O astfel de operatiune este necesara si inainte de a cumpara o masina second hand. Pentru a efectua diagnosticarea computerizata, atunci cand doresti sa verifici starea masinii, serviciile auto oferite de Firma Taviandra iti stau la dispozitie. Aceste servicii auto te vor ajuta sa intelegi mai bine starea tehnica a masinii, a parametrilor sai de functionare si a oricarei defectiuni care au existat in trecut. Procesul de diagnosticare computerizata ne permite sa descoperim defectiuni care au fost ascunse, sau sa confirmam ca masina este intr-o stare excelenta.

Deoarece este important sa pastrezi masina in stare de functionare optima, pentru a te asigura ca este folosita corespunzator, nu ezita sa ne vizitezi pentru o evaluare mai detaliata.

Program de lucru
Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: 9:00 -15:00
Duminica: INCHIS

Numere telefon

0769 981 484
0767 949 413
0740 751 318
0740 292 919
0769 101 615
Tester diagnoza auto multimarca Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact