Sari la conținut

Tractari auto Craiova cu platforma RenaultTractari auto Craiova cu platforma Renault puse la la dispozitia oricarui sofer care are probleme, cu servicii de tractari auto, remorcari si asistenta rutiera. Am reusit in scurt timp sa construim o retea de asistente rutiere, tractari si transport de masini, prin seriozitate si profesionalism. Acum putem satisface nevoile clientilor atat pe plan local, cat si pe plan national.

Suntem o echipa de persoane ambitioase, care au reusit, prin diversificarea serviciilor, sa ne integram intr-o piata care era rezervata firmelor vechi in domeniu tractarilor. Astfel, am stabilit o reputatie in domeniul tractarilor auto, transportului pe platforma si asistentei rutiere in Craiova si judetul Dolj, datorita calitatii, seriozitatii si promtitudinei, pe care le demonstram de fiecare data.

Tractari auto Craiova cu platforma Renault

In cazul in care ai mai multe optiuni de transport pentru masina ta, vei dori sa inchei o afacere calificata care este capabilă sa un serviciu transport intr-un mod profesionist, la un pret rezonabil si în timp util, suntem solutia ideala pentru refacerea mobilitatii masinii tale.


Indiferent de ora, vremea sau locatie, serviciile noastre de tractare sunt disponibile 24/7. Chiar si in zilele de vacanta, serviciile noastre sunt disponibile. Putem aloca o masina cu soferul potrivit, dupa apelul tau, pentru a rezolva problema sau solicitarea.

Prin serviciul de asistenta rutiera, suntem la dispozitia ta in orice moment, pentru a te ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazul in care bateria este descarcata, inlocuirea acumulatorilor si o varietate de alte situații neprevazute care pot aparea in trafic.

Tot ce trebuie facut, este un apel la unul din numerele de telefon, 0769 981 484 si/sau 0740 751 318
Tractari auto Craiova cu platforma Renault

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact