Sari la conținut

Tractari Auto in Craiova 24 ore din 24Tractari Auto in Craiova 24 ore din 24 / 7 zile din 7, cu firma specializata in tractari și asistenta auto, prin interventii rapide cu autospeciale dedicate unor astfel de servicii auto. Mai mereu, o platforma de tractari auto este mereu disponibila, oriunde te-ai afla, pe raza municipiului Craiova. Garantam interventie in maxim 30 de minute de la preluarea unui apel telefonic. Pretul este de numai 3 lei pe kilometru!!

Serviciile sunt oferite de persoana cu abilitati de comunicare cu clientii, adaptabilitate la diferiti interlocutori, cu seriozitate si profesionalism, avand o experienta extrem de bogata in servicii de tractari auto. Se ofera servicii prestate cu autospeciale platforme in stare perfecta de functionare, prin aspecte care denota permanent calitatea serviciilor. Galeria de imagini, prezenta mai jos, exemplifica toate cele afirmate.

Tractari Auto in Craiova 24 ore din 24

Transportul este efectuat cu un autovehicul specializat care transporta masini noi, accidentate, avariate mecanic sau cu alte probleme tehnice, pe o ruta specificata de catre cel in cauza. Se practica servicii de tractare non stop pentru autoturisme noi sau avariate, utilaje, autoutilitare, remorci. Asistenta rutiera 24/24. Se ofera seriozitate si servicii rapide, la preturi avantajoase. Ca si concluzie, te putem tracta rapid si ieftin pana la orice destinatie, sau la cel mai apropiat atelier auto, dar si indruma spre service-ul potrivit nevoilor tale.


Salveaza in telefon unul din numerele afisate si apeleaza atunci cand nevoia o cere!
0769 101 615
0767 949 413
0769 981 484
0740 751 318
Tractari Auto in Craiova 24 ore din 24Tractari Auto in Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact