Sari la conținut

Unitate Service Roti Bucov-PrahovaUnitate Service Roti Bucov-Prahova, se prezinta cu o experienta de peste 18 ani in domeniul serviciilor de vulcanizare si depozitare a anvelopelor. In toti acesti ani, am oferit clientilor nostri cele mai bune si stabile optiuni pentru siguranta lor. In ultimul timp, a existat o imbunatatire a ideilor prin mutarea intr-un sediu nou si cu achizitionarea de aparatura de ultima generatie si imbunatatirea portofoliului de servicii si clienti.

Ca in orice alt domeniu, si la  noi tehnologia a imbunatatit serviciile. In ultimii ani, am investit intr-un service de roti modern care ofera o gama larga de servicii specifice pentru autoturisme si autoutilitare. Dispunem de cinci rampe de lucru, aparatura de ultima generatie, o echipa cu experienta, monitorizare video 24/7 si o sala de asteptare prietenoasa, unde se poate servi o cafea sau un croissant in timp ce va puteti vedea masina pe perioada activitatii desfasurate.

Unitate Service Roti Bucov-Prahova


Servicii roti

Montaj/demontaj/echilibrare roti
Reparatii pana
Indreptat si roluit jante otel
Reglare geometrie roti
Verificare si reglare senzori TPMS
Presiune cu azot
Deblocare antifurt

Hotel anvelope

Depozitarea anvelopelor
Mediu climatizat
Management asistat IT
Casare anvelope uzate

Exista destul de multi clienti care afirma ca isi depoziteaza anvelopele in hotelul nostru de anvelope de peste 15 ani, ca sunt multumiti ca au scapat de carat anvelopele, de murdarirea masinii, dar mai ales ca au mai mult spatiu acasa.

Date de contact

0722 619 971
0733 466 666
0244 219 449 (FAX)
office@autoroti.ro
vanzari@autoroti.ro

Program de lucru

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00
Sambata: 08:00 – 14:00
Duminica: Inchis

Adresa

DN1B, nr. 18, Bucov – Prahova

Unitate Service Roti Bucov-Prahova


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact