Sari la conținut

Unitate servicii reparatii auto in CraiovaUnitate servicii reparatii auto in Craiova, o unitatea service auto specializata in efectuari de reparatii auto cu o manopera de inalta calitate si preturi corecte, prin executari de servicii personalizate pentru clienti. Suntem o firma la inceput de drum, intr-o noua locatie, dar cu ani vechime in domeniul auto.

Locatia noastra este Craiova, strada Malinului nr.24, unde figureaza si un magazin piese auto, mai ales ca distributia de piese si accesorii autoa este atat de necesara in desfasurarea activitatii din domeniul auto.

Servicii auto oferite

Deoarece oferim o intreaga varietate de servicii auto care sa satisfaca aproape orice cerinta pe care o are un potential client, efectuam intretineri de masinii multi marca. Astfel, serviciile auto pe care le oferim constau in:


– diagnoza computerizata;
– mecanica auto;
– electricitate auto;
– tinichigerie auto;
– vopsitorie auto;
– incarcare cu freon;

Unitate servicii reparatii auto in Craiova

Reputatia unui atelier reparatii auto independent si opiniile care circula despre activitatea noastra, sunt de o importanta majora, atat cele care pot fi descoperite online, cat si cele obtinute de la prieteni sau persoane cunoscute. In lumea auto din Craiova, multi posesori de autoturisme confirma faptul cautarii de informatii pe internet despre atelierul nostru auto, descoperind diverse forumuri si citind opiniile lasate.

Ramanem constienti de concurenta din orasul nostru, dar in noua noastra locatie, punem la dispozitie o echipa de profesionisti in mecanica auto, tinichigerie, vopsitorie auto, revizii, diagnoza computerizata si electricitate si multe alte servicii auto, pentru a face diferenta. Nu ramane decat sa facem invitatia de a ne vizita, sau de a accesa site-ul firmei, mafserv.ro, dedicat articole din domeniul auto.

Pentru a realiza o programare, acceseaza Pagina de Contact
Unitate servicii reparatii auto in Craiova


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact