Sari la conținut

Vulcanizare auto si service roti CraiovaVulcanizare auto si service roti Craiova, o firma care ofera o gama larga de solutii pentru nevoile Dvs. legate de masini. Suntem o echipa de profesionisti in vulcanizare, cu multa experienta si pasionati de ceea ce facem. Deoarece serviciile noastre se concentreaza exclusiv pe autoturisme, ne putem dedica in intregime clientilor care au nevoie de asistenta pentru masinile lor personale.

Oferim o gama larga de servicii de vulcanizare care acopera toate lucrurile care trebuie realizate pentru a va mentine autoturismul in stare buna de functionare. Echipa noastra de tehnicieni calificati este pregatita sa va ajute cu diferite sarcini, cum ar fi schimbarea anvelopelor, repararea pneurilor si echilibrarea rotilor. Pentru a va oferi servicii de calitate, folosim tehnologie si echipamente moderne de ultima generatie.

Vulcanizare auto si service roti Craiova

Va invitam sa ne vizitati la sediul nostru din Craiova, Strada Brestei, Nr. 582 c, si sa experimentati serviciile noastre profesionale de vulcanizare. Echipa noastra va va intampina cu un zambet si va va oferi toate informatiile si sfaturile de care aveti nevoie.


Unghi de fuga 3D
Reglarea unghiului de fuga este unul dintre serviciile noastre unice. Stim cat de important este acest aspect pentru stabilitatea si manevrabilitatea masinii dvs. pe drumurile din Craiova si din jurul acesteia.

Montare de anvelope si jante
Anvelopele si jantele pe care le-ati achizitionat de la noi sunt autorizate RAR, asa ca le puteti monta si echilibra imediat, fara programare.

Echilibrat de roti
Echilibrarea rotilor ajuta la mentinerea unui condus confortabil si previne uzura excesiva an anvelopelor.

Indreptat si roluit jante auto aliaj, tabla sau otel
Janta poate suferi deformari din cauza impactului cu bordurile sau alte obstacole pe carosabil, ceea ce poate provoca dezechilibrarea rotii.


Serviciile realizate in cadrul Vulcanizarii Auto Craiova

Pentru a ne asigura ca oferim doar servicii de inalta calitate, investim in echipamente si tehnologie de ultima generatie, pentru ca munca noastra sa fie eficienta si precisa.

– montat si echilibrat anvelope;
– vulcanizare unghi de fuga 3D;
– indreptat si sudat jante din table si din aliaj;
– vulcanizare anvelope la rece si la cald;
– dejantare anvelope, inclusiv Runflat, BSR, PAX;
– presiune cu azot;
– regrovare anvelope;
– hotel anvelope;

Date de Contact

Telefon: 0748 984 165
Telefon: 0770 781 488
E-mail: madalinvoinea97@gmail.com

Program de lucru

Luni – Vineri: 08:30 – 18:30;
Sambata: 08:30 – 13:00;
Duminica: INCHIS;

Date ContactVulcanizare auto si service roti Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact