Sari la conținut

Vulcanizare si echilibrare roti in CraiovaVulcanizare si echilibrare roti in Craiova, prin servicii de inalta calitate pentru anvelope si jante, oferite service auto din Craiova. Noi suntem cei care te vor ajuta sa alegi anvelopa si janta adecvata nevoilor tale. S.C. Taviandra SRL detine spatii de lucru pentru service roti cu rampe si aparate de montat si demontat de ultima generatie. Masina este suspendata in intregime pe rampa, reducand astfel timpul de inlocuire.

Dupa astfel de operatiuni, geometria rotilor necesita ajustarea diferitelor unghiuri ale suspensiei in functie de valorile specificate de fabricant. Pozitionarea rotilor, in conformitate cu paralelismul dintre axe si sosea, este posibil prin reglarea geometriei lor.

Vulcanizare si echilibrare roti in Craiova

Intr-un service auto, serviciul de vulcanizare si echilibrare roti este esential. Deoarece drumurile din Romania sunt pline de gropi care pot provoca avarii sau taieturi la anvelope, vulcanizarea salvează pneul. Vulcanizarea reda proprietatile anvelopei fara a afecta performanta acesteia, doar daca este efectuata corect. Vrem sa oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate, in ceea ce priveste vulcanizarea, schimbarea anvelopelor si echilibrarea rotilor, cu ajutorul unui aparat performant.


O roata echilibrata corect, face diferenta intre un condus bun si unul dezastruos, stiind ca o roata neechilibrata dauneaza sistemului de rulare, suspensiei si sistemului de directie al masinii.

Schimbare anvelope vara/iarna

Oferim servicii de inlocuire roti intre sezoane, mai ales ca angajatii nostri calificati, vor demonta rotile masinii intr-un mediu sigur si vor depozita anvelopele vechi in mod corespunzator. Pe jante cu valve noi, noile anvelope sunt montate si echilibrate corespunzator, cu echipamente performante. Un angajat monteaza rotile pe masina in siguranta si se asigura ca presiunea este corecta.

Beneficiile acestor lucrari

Realizand astfel de operatiuni in cadrul unitatii noastre, poti beneficia de o calatorie confortabila, vei evita uzura prematura a anvelopelor, a suspensiilor si cel mai important, a mecanismului de direcție. Totodata, apar economii financiare, prin cresterea perioadei de viata a anvelopei si nu in ultimul rand, consumul eficient de combustibil.

In final, nu ramane decat sa te invitam sa suni cu incredere la numerele de telefon afisate si sa rezolvi problemele auto de care ai nevoie, apeland 0767 949 413, 0740 292 919 si/sau 0769 981 484, 0740 751 318.
Vulcanizare si echilibrare roti in Craiova


Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact