Sari la conținut

Acte inmatriculare auto CraiovaActe inmatriculare auto Craiova, realizate prin firma care a fost dezvoltata pentru a ajuta persoanele care doresc transparenta maxima, evitand drumurile si cozile interminabile la institutiile statului. Suntem o echipa entuziasta care lucreaza in piata auto din Craiova si oferim servicii profesionale in cel mai scurt timp, fara costuri suplimentare pentru client.

Evolutia serviciilor profesionale de inmatriculari auto este obiectivul nostru principal, figurand ca un exemplu al eforturilor noastre continue de imbunatatire si optimizare a serviciilor noastre. Detinem un site de prezentare, care ajuta la alegerea cel mai bun raport calitate-pret in comparatie cu birocratia sistemului de inmatriculare a masinilor din Romania.

Acte inmatriculare auto Craiova

Pentru noi, alegerea serviciilor este prioritara. Acestea includ o gama larga, cum ar fi crearea completa a dosarului de inmatriculare a masinii, identificarea RAR, asigurari auto in Romania, radieri de masini, duplicate acte, traduceri autorizate si, in cele din urma, contracte de vanzare-cumparare a masinilor.


Inmatriculare auto definitiva
350 lei!


Inmatriculare auto provizorie
150 Ron

Radierei auto
150 lei / 350 lei!


Asigurari Auto
Te asteptam la biroul nostru situat in Craiova, Str. Amaradiei, nr 18 (vis-à-vis de biserica) pentru a incheia polita RCA la cel mai bun pret posibil.


Servicii de identificare RAR
100-150 lei!


Numere rosii
150 lei!

Contract auto Vanzare-Cumparare
75 lei – luni-vineri 8:00 – 16:00;
100 lei – 16:00 – 20:00 + Weekend;


Adresa

Craiova: Str. Amaradiei, nr 18 (vis-à-vis de biserica)
Email:marianctin1960@gmail.com
Telefon: 0758 517 679

Program de lucru

Luni-vineri: 8:00-16:00
Luni-Duminca: 16:00-20:00 (Pentru urgente!)


Acte inmatriculare auto Craiova


Distribuie prietenilor

Etichete:
Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact