Sari la conținut

Societatea Comerciala Taviandra CraiovaSocietatea Comerciala Taviandra Craiova, este o afacere de familie formata dintr-o echipa tanara de profesionisti, care sunt dedicati si se concentreaza pe satisfacerea nevoilor clientilor. Prin fiecare serviciu pe care il ofera, reprezentantii societatii sunt mereu motivati sa demonstreze profesionalism in fiecare zi. Se incearca, pe cat posibil, ca serviciile societatii noastre  auto din Craiova sa fie la cel mai inalt nivel pentru clientii nostri, dar mai ales pentru masinile lor.

Manager


Catalin Frunza

Director General


Eugen Frunza

Director Executiv

Ionut Frunza

Societatea Comerciala Taviandra Craiova

Taviandra, este un service auto in Craiova care pune la dispozitie o gama larga de servicii pentru masini de diferite marci. Incercam sa oferim cele mai bune servicii auto, cum ar fi diagnoza auto, schimbul de ulei si filtre, revizii periodice, reparatii sisteme de franare, achizitia si schimbarea de cauciucuri si alte servicii mult mai complexe. Te invitam sa ne vizitati la sediul nostru, sau apeleaza unul din numerele de telefon afisate, pentru a beneficia atat de experienta noastra, cat si de siguranta masinii tale.

Apeleaza la serviciile noastre

Service Taviandra ofera servicii auto de peste 15 de ani pe piata auto. Service-ul a fost infiintat inca din 2008 si se concentreaza in primul rand pe intretinerea si repararea masinilor. In continuare, societatea a trebuit sa se adapteze cerințelor pietei, asa ca a deschis un magazin propriu, pentru a vinde si oferi piese auto clientilor. Prin urmare, calitatea si siguranta produselor sunt garantate prin comercializarea acestora prin magazinul propriu.


Societatea Comerciala Taviandra Craiova

Distribuie prietenilor

Acasa
Cauta
Vinde
Anunturi
Contact